woensdag 14 december 2016

Metaform salontafel keramiek

Salontafels en eettafels van o. Metaform is een Nederlandse producent van moderne tafels. Voor de tafelbladen wordt onder andere gebruik gemaakt van glas, keramiek , . RVS, glas en marmer zijn bij . Nieuw is de toepassing van 1 natuurlijk en milieuvriendelijk keramiek. Onderstel metaal “kera-lak”, top keramiek (in verschillende kleuren leverbaar). In goede staat verkerende salontafel van metaform piano met bladen.


Metaform salontafel keramiek

Merk metaform type nobby set materiaal keramiek beton 9kleur wit afmetingen . Van het frame en het keramieken blad is een geheel . Afmeting 140l x 70br x 36hg. Heb je eetkamerstoelen met een rvs frame dan kun je de tafel hier. Het blad wordt namelijk uitgevoerd in keramiek , een materiaal dat zowel sterk als praktisch is. Deze pin is ontdekt door Maud Rameckers. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Voor de bladen wordt gebruik gemaakt van diverse soorten glas, massief hout, natuursteen, fineer of Duropal en keramiek. De diversiteit loopt uiteen van Marmer tot keramiek , van zwart tot wit en van een kleine overschuif tafel BT tot een prachtige ronde eettafel Orfis . Frame: Roestvrijstaal, chroom of lak. Diverse keramiekkleuren en de mogelijke toevoeging van contrasterend kera-lak kunnen deze tafel passend maken voor ieder interieur.


Metaform salontafel keramiek

KBS-bijzettafel, keramiek basalt, gepolijst rvs Metaform. Je steelt gegarandeerd de show met salontafel DP van Metaform. Het heeft een keramiek tafelblad dat rust op een stevig frame. Het frame en blad komen in . Een puur Hollands kwaliteits. Dit resulteert in een collectie eigentijdse bijzettafels, salontafels.


Daarbovenop wordt een tafelblad geplaatst van vrijwel elk denkbaar materiaal. De salontafel Oval is getekend in de eigen designstudio van Metaform. Het kruisvormige onderstel van gelakt staal bestaat uit twee U-profielen, een kort en een . Het design van de eettafel is eenvoudig, maar zeer . We kozen voor een blad van hoogwaardig keramiek met een grijze betonlook. In het bijzonder zijn de tafels van het.


De Cross is leverbaar als salontafel of als eettafel. Het bovenblad kan worden geleverd in verschillende kleuren keramiek en het onderstel in kera-lak. Het blad is leverbaar in verschillende kleuren keramiek of marmer. Of gaat uw voor meubels met het materiaal keramiek , marmer of eikenhout. Orfis eetkamertafel a href= cross-eet wit a href= GH-lak a href= Slice salon a href= DD a href= G-a href=.


Materialen frame metaal kera-lak, blad keramiek. Afbeelding BS tafel , keramiek zwart-709. Bekijk de designcollectie van . Nobby is een ontwerp van Gert Batenburg voor Metaform. Blad: keramiek wit mm. Uitvoering keramiek wit - kera lak wit.


Bezoek JYSK voor een goede aanbieding op alles voor uw woning. Keuze uit een grote selectie matrassen, dekbedden en meubelen voor lage prijzen op . GRATIS: Authentieke Chinese Bonsai Boompjes met Keramieken Pot en Schotel. Adviesprijs € 799; Korting ; Je bespaart € 500; Nu slechts € 2 99.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts