dinsdag 6 december 2016

Dressoir met vakken hout metaal

Ieder dressoir wordt met de hand gemaakt. Om deze reden is ieder uniek en nooit het zelfde. Dit prachtige dressoir geeft je kamer een stoere industriële look en biedt genoeg opbergruimte.


De vakken zijn verschillend van grootte en zorgen ervoor dat er . Meerdere vakken zijn op een . De kasten zijn gemaakt van diverse materialen zoals glas, metaal , eiken, metaal en hout zodat er voor iedereen een oplossing is.

WAYNE - Buffetkast met deurtjes, van metaal en grenenhout , op wieltjes. LENOX - Massief mango- houten en metalen dressoir. Vind je nieuwe dressoir of lage kast bij Goossens! Dressoir van zwart metaal met een houten bovenblad. Eikenhout : de meeste dressoirs die Goossens verkoopt, zijn gemaakt van de sterke en harde houtsoort eiken.


TV meubel met deur en open vakken met een stalen onderstel. De combinatie van een metalen frame met metalen zijwanden en de fronten. Dit dressoir metalen lockerkast 2-drs.

Gerecycleerd boot hout met metalen goudbruine frame. Dit hoge dressoir is gemaakt van hout dat zijn oorsprong vindt in oude gekleurde. Industriele vintage fabriekskast, vakkenkast. Het dressoir is afgewerkt met deur, laden en vakken. Een mooie kast mag gezien worden en daarom hebben wij veel kasten in verschillende stijlen, maten, kleuren en houtsoorten.


Samen met jou zoeken we. Vakkenkast versprongen Helder In diverse afwerkingen. Vitrinekast Puur met metalen glasdeur In diverse kleuren. Kast Laurie deurs Kast van mango hout met zwart staal.


Mooi stoer dressoir van. Metalen Opbergkast Castello. Eleonora Ventura dressoir mangohout. Een kast moet voldoende opbergruimte bieden en vooral niet meer kosten dan nodig is. Wij hebben houten , metalen en modulaire dressoires die je zelf kunt samenstellen.


Voor betaalbare luxe ga je naar de Houten Meubel Outlet in Winkel, want daar vind je onder. Stijlvol pronkrek van zwart staal in combinatie met mangohout. Robuust metalen tv dressoir , afgewerkt met een houten blad.


Dit 190cm lange TVmeubel heeft laden en twee open vakken het midden.

Stoere en robuuste meubels van teak, mango en eiken met metaal of ijzer in alle vormen en stijlen. Uitgevoerd in kikar hout desert brown in combinatie met zwart metaal , met deuren, laden, open vakken en voorzien van LED-verlichting. Het ruime assortiment kasten van Woonexpress biedt opbergruimte voor ieder interieur. Kies de kast die bij jou past.


Prijs, Sorteer op Populariteit. Binck tv- dressoir deur, open vakken. TV- dressoir Dave is een metalen dressoir met twee open vakken en deurtjes. Leen Bakker heeft volop keuze in maten en stijlen. Bekijk ze en bestel je dressoir meteen online!


Gemaakt van zwart metaal. Met open vakken en houten lades. Van cabinet tot (tv) dressoir en side table, laat je verrassen door onze collectie! Kick Boekenkast industrieel mango hout met zwart stalen frame. Dan is een stevige metalen open kast misschien iets voor je.


Een veelvoorkomende combinatie is metaal en hout. Tv- meubel Corona laden vakken. Combineer deze items bij elkaar of plaats juist een kast als een echte. Zwart metaal is smaakvol, strak, modern en past in veel interieurs.


Soms zie je hele kasten van metaal , maar vaker is de combinatie met een ander materiaal, zoals hout. Ook het dressoir uit deze serie is een aanwinst voor je interieur. Zowel het metaal als de indeling van de vakken is in diverse Ral . Woood dressoir Ronja metaal zwart (hxbxd) 76x140x35cm.


WOOOD trolley Zoë zwart metaal met mangohout 2-laags 92x84xcm. In de open vakkenkast Levels van HSM Collection kan je je mooiste spulletjes tentoonstellen. De kast met speelse indeling en strakke lijnen is gemaakt van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts