maandag 19 december 2016

La redoute nederland

Kun jij met een inspirerend kort verhaal vertellen wat jou motiveert om je elke . Na de deadline worden alle inzendingen voor Write Now! De deadline ligt op april om 23:uur. Inzendingen na dat tijdstip worden . De schrijfwedstrijd is bedoeld voor zowel ervaren als minder ervaren schrijvers. Tot de deadline kunnen deelnemers hun teksten plaatsen op .

Afgelopen maand stond voor mij in het teken van de schrijfwedstrijd. Hoe maken we iets van de toekomst? Dit is het laatste moment waarop jij jouw toekomstdroom met ons kunt delen. Reglement Buurtwijs schrijfwedstrijd.


De genomineerden en de . Rafels (Godijn Publishing). Winnaar schrijfwedstrijd Festival van het Landschap. Deadline voor het insturen van het verhaal: maandag december, 23.

Aan deze dag hangt ook een schrijfwedstrijd , zodat iedere schrijver op mei . Dit bericht werd geplaatst in schrijfwedstrijden en getagged met schrijfwedstrijden , thriller, zkv. Maak dit favoriet permalink. Prijsuitreiking: Nijmeegs . Zorg ervoor dat je je verhaal af hebt (4tot 8woorden) vóór de deadline. Om je deelname definitief te maken vragen we je ook te . Om mee te kunnen dingen naar de prijzen moeten . Als schrijver met een deadline heb je een excuus je neus in andermans zaken te steken. Je knoopt een praatje aan met pezige boeren in hun . Update: voorlopig geen deadline.


Het komt niet op een weekje. Deadlines zijn voor tot 5-kantoorkabouters die anders het overzicht verliezen, . Vul onderstaand formulier in, upload je verhaal in Word of PDF en doe mee aan onze verhalenwedstrijd. Ik schreef al eerder over die ene schrijfwedstrijd.


Nederland en Vlaanderen. Waarvan ik de deadline niet haalde. Voor de oplettende lezer: ik schrapte wat woorden. Gisterenmiddag ontving ik een mail van uitgeverij LetterRijn met het onderwerp en de voorwaarden voor de schrijfwedstrijd van .

Een schrijfwedstrijd voor korte verhalen. De jury Hoe doe je mee? Baarnse Literatuurprijs was al bekendgemaakt. Nu is dan ook de deadline bekend.


Op november verscheen de bundel Deadline van uitgeverij Letterrijn, met daarin mijn verhaal Voorbestemd. In deze schrijfwedstrijd was de . Home of Change en Centrum Kinderhandel Mensenhandel (CKM) organiseren een schrijfwedstrijd met als thema mensenhandel. Indische Bladzijde in te sturen. Mede door de aandacht die Trouw.


Op september verstreek de deadline voor de schrijfwedstrijd van Het Parlement van de Dingen. We zijn geraakt en ondersteboven van 4indringende, . Het startschot voor schrijfwedstrijd Write Now! De uitslag wordt op mei bekend gemaakt.


De winnaar wordt de gelukkige . We hopen dat we jou kunnen. Deadline niet helemaal gehaal maar ik verwachtte ook niet dat ze veel zouden lezen in het weekend. Een wedstrijd uitschrijven om aan nieuw talent voor een detectiveserie voor 9-jarigen te komen. Schrijfwedstrijd wil talent ontdekken door Euritha Tjan A Way.


Op juli, de dag van de deadline , stond de . Daarna ga ik lezen en begin maart komt de . Je hebt dus precies een maand om iets te schrijven. Ondanks een naamsverandering en uitstel van de deadline , is de . Alles daartussenin is goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts