donderdag 17 december 2015

Salontafel oud eiken

Salontafel oud eiken

Industriele salontafels op maat met oude eiken wagonplanken. Stoere ronde salontafel. Koop of Verkoop oud eiken salontafel op Marktplaats. Een oud eiken salontafel die gepolijst is door de tij puur natuurlijk en onbehandeld en waar ieder exemplaar uniek van is. Bekijk nu de voorbeelden!


Levering: wij kunnen de tafel leveren voor € 5- binnen een straal van km. Buiten de straal van km berekenen wij € - per. Deze worden met elkaar verlijm middels pen-en-gatverbindingen. Salontafel op maat gemaakt.


Op maat gemaakte eikenhouten tafels. Het hout is tussen de 1en 3jaren oud. Kan in alle maten, vormen en . Robuuste oud eiken salontafel met zware poten en kopse dwarstukken op het blad. Het oude eiken kan in vele sferen worden gesorteerd: grof, midden of . Exclusieve kwaliteit en snelle levering!


Salontafel oud eiken

Zowel in maatwerk eiken als in teak. Houten salontafels , robuust en handgemaakt. - 247322(Frank). E: info@dewever-interieurbouw. Winkelverkoopprijs € 130-.


Uitgevoerd met een robuust en cm dik blad. Hunter oud eiken salontafel 1x 1cm en cm hoog. De kasten en tafels van de Hunter serie zijn allemaal gemaakt van oude eiken delen. Bij deze salontafel hebben wij gebruik gemaakt van cm dik historisch Frans eiken.


De zwenkwielen zijn voorzien van een rem. Vergelijk meubels online Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment✅ Online bestellen! Bijzonder fraaie lifestyle, natuurlijk eiken salontafel met open . Deze salontafel voldoet aan de hedendaagse . Zeer oude planken waar we na een aantal behandelingen . Materiaal: Oud eiken metaal. De Industriële salontafel met metalen U-poot open oud eiken van Stationis uniek in zijn soort.


Afmeting: 1x x 41. Met liefde, vakmanschap en veel energie produceren wij deze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts