vrijdag 18 december 2015

Industriele kapstok steigerbuis

Alle producten geven een robuuste, industriële uitstraling. Je eigen kapstok van steigerbuizen maken? Gebruik ons stappenplan! Bekijk deze pagina voor meer informatie. Steigerbuis kapstok staand Black koop je bij Design85!


Industriele kapstok steigerbuis

De steigerbuis kapstok staand black bestaat uit industriële , zwarte steigerbuizen. Industriële kapstok van steigerbuis met haken. Een aanwinst voor de hal of gang! Afmetingen:Ø steigerbuis : 37 . Deze stoere steigerbuis kapstok voor aan de wan gemaakt van steigerhout en. Geef je gang een industriële look met een steigerbuis kapstok.


Instructie video voor het maken van een. Deze kapstok steigerbuis geeft uw gang of hal een industriële look. Onze industriële kapstokken worden geleverd met bevestigingsmateriaal en. Rvs inclusief legplank, gemonteerd geleverd! Op zoek naar de perfecte kapstok ? Met een steigerbuis kapstok geef je je gang of hal een hip industrieel tintje.


Industriele kapstok steigerbuis

Een gang kan best saai zijn, dus zorg voor een . Deze industriële steigerbuis kapstok geeft een stoere look aan je entree. De kapstok bestaat uit zwarte steigerbuizen en steigerhouten legplanken. Voor mijn hobby maak ik industriële en landelijke woonaccessoires.


Ik maak hierbij gebruik van diverse materialen, zoals steigerbuis in diverse afmetingen en kleuren. Het hout dat ik gebruik is. Leuk he kapstok Vintage van Design85? Kapstok met bovenplank. Prachtig gemaakt van steigerbuis en steigerhout met een stoere industriële look.


Een steigerbuis kapstok heeft een stoere industriële look en kun je eenvoudig zelf maken door buiskoppelingen en buizen te combineren. Zelf een kapstok maken was nog nooit zo eenvoudig. Met steigerbuizen en buiskoppelingen maakt u zelf die ideale en . Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Monteren kan eenvoudig met houtdraaibouten. Er zijn uitvoeringen.


Volledig naar wens aan te passen! Een kapstok van steigerbuis en steigerhout is iets unieks. Daarnaast zijn kapstokken van steigerbuis ook heel effectief voor het ophangen van jassen en andere . Stoere kapstok van steigerbuizen.


Steigerhouten kapstok Sjoukje is helemaal van nu. De combinatie van gebruikt steigerhout met steigerbuis geeft de kapstok een industriële uitstraling. Duurzame steigerbuizen voor de creatie van industriële meubels. Sinds de ruwe, industriële trend zijn intrede deed in de woning- en. Ga zelf aan de slag met steigerbuizen.


In de DIY hoek worden van steigerbuizen meestal meubels gemaakt. Smalle Ingang, Ingang Opslag,. Eenvoudig online bestellen. Voor industriële meubelen en bouwwerkzaamheden is een steigerbuis en. We hebben deze stoere en industriële kapstok toegevoegd aan ons assortiment.


In een mooie industriele stijl uitgevoerd. Coat rack from reclamed wood and pipes - This is really amazing clothing rack and shelf made with Kee Klamp fittings Now this would be really awesome for a . Steek zelf de handen uit de mouwen en bouw je eigen - kapstok uit steigerbuizen. Optioneel kun je ook kiezen voor stoere . FlexFit maken, ook kunt u eettafels, kapstokken of. Kwantum, daar woon je beter van!


Van steigerbuizen is veel te maken! Het is een stoer, handig en sfeervol object. Wij kunnen een passende offerte voor u maken. Bestel hier het assortiment!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts