dinsdag 8 december 2015

Epoxy tafel rotterdam

Elke boomstam tafel is uniek in vorm, kleur en afmeting en wordt met de hand vervaardigd in Amsterdam. Nu gebruiken we de epoxy als een beschermlaag om onze tafels heen. Prachtige eetkamer tafel van robuust eiken hout met transparante epoxy. De eigenschappen van het epoxy gieten leent zich daarom perfect voor het creëren van unieke objecten. Raak geïnspireerd op onze website.


Of je nu een oude plank neemt of een nieuwe, door de transparante laag epoxy springt elke knoest en elke scheur eruit. Iedere epoxy tafel is een kunstwerk op . ROOTS Interior Designs maakt epoxy tafels van Notenhout. Stel dat u een glas rode wijn over uw epoxy tafel laat vallen, dit is in een handomdraai weer . Wil je je haar gezellig kunnen kammen in je tafelblad ? Dat is dus geen probleem met een epoxytafel op maat. Wij bouwen jouw unieke tafel niet alleen met een . Ontbrekend: rotterdam TrueWood. Onze epoxytafels zijn bijzonder en worden op maat gemaakt.


Een epoxytafel is een originele tafel , want deze wordt afgewerkt met UV-bestendige,. Tafelblad maken van boomstamhout. Sloophout kopen vloeren wanden. Een tafel met boomstamblad is altijd uniek vanwege de houtnerven die in. Een epoxy tafel is overgoten met een harssoort met superieure eigenschappen.


RESION Epoxy 2K GIET is een hoge kwaliteit epoxy giethars voor zeer transparante gietingen, zoals sieraden, tafelbladen , barbladen, keukenbladen, speciale . ISSUU - Ontwerpbureau by Depot Rotterdam. Harjon Polyester stond . LinkedIn today for free. Volg een workshop epoxy gieten bij Barteljee in Dordrecht.


Lampen, lampenkappen en tal aan andere landelijke designmeubels met de hand gemaakt door Sans Ambacht. Stel online uw lamp of lampenkap samen. Je winkelmandje is leeg. Tevens professionele epoxy vloercoatings.


Epoxy tafel rotterdam

De epoxy workshop wordt gehouden in Wormerveer. We behandelen de mogelijkheden van epoxy en de materialen die in combinatie. Met behulp van een verharder als Epoxy kun je practisch alles weersbestendig maken. Rotterdam verzameld per persoon per jaar gemiddeld 1kilo en.


Ik wil mijn tafelblad graag vervangen voor een grotere, omdat de tafel die ik nu heb net te klein is voor stoelen. Heb je ambities om bijvoorbeeld een bierdoppentafel te maken, objecten in te . Een bar kan op maat gemaakt worden en worden versierd met epoxy. Of een deur of een tafel die helemaal naar eigen zin omgetoverd kan worden naar een . Hier vindt u alles op het gebied van o. Voor het maken of reparen van uw boot, vijver, caravan of kunst- project. Zoekt u een mooie boomstamplank voor het maken van een boomstamtafel , een fraai barbla. Wij leveren ook veel exclusief hout voor bewerking met epoxy.


Epoxy tafel rotterdam

Zojuist 16kg aan epoxyhars binnengekregen voor één riviertafel ! Epoxy tafel voor een klant uit Rotterdam. Iepenhout behandeld met. Van een boom uit een tuin of park tot een tafel bij u in huis. Ook een boomstamtafel of zwevende wandplanken? Neem een kijkje bij woodend!


Deze prachtige Riva tafel krijgt een levendig effect door de schuine poten. Bij dit strakke tafelblad zijn de noesten opgevuld met epoxy. Some nice acacia in epoxy coasters.


Epoxy tafel rotterdam

Webshop met woonaccessoires. We laten ons inspireren door de . Boomstamtafel met turquoise kleur epoxy. De tafel is een centraal punt in huis voor een gezellig samenzijn, een goede maaltijd en een prettig gesprek.


Een massief houten eetkamertafel van Bouw28 . EPOXY TAFEL SPECIALIST.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts