woensdag 26 september 2018

Leolux prismo

Leolux prismo

Een kubus die verandert in een cirkel. Door rechte hoeken en cirkels te combineren ontstaan soms optische illusies. Het maakt de Prismo tafels visueel . Een cirkel die verandert in een kubus, dat is het optische effect dat Edward van Vliet de serie Prismo gaf in zijn ontwerp. De tafels zijn leverbaar met een vierkant.


Gratis bezorging door heel Nederland! Het frame is slank uitgevoerd en zeker wel zichtbaar in het ontwerp . Ook een nieuw ontwerp door Edward van Vliet. Ontdek de mogelijkheden van de salontafel Prismo bij Te Lintelo in Haaksbergen. Vakkundig (interieur)advies. Goede service en garantie.


Altijd de nieuwste collectie voor uw interieur. Door de combinatie van rechte hoeken en cirkels ontstaat soms optische illusies. Deze tijdloze salontafel is leverbaar in diverse epoxy . De Prismo salontafel is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen met een rond of vierkant blad in twee verschillende hoogtes. Wanneer u voor een rond . De ontwerpen zijn stuk voor stuk puur, verfijn elegant en van . Het ranke frame en het keramische blad zorgen voor . Een optische illusies door het combineren van ronde en vierkante vormen! Reactie verzenden Reactie annuleren.


Leolux prismo

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De door Edward van Vliet ontworpen Prismo -tafels zijn er nu ook met een glazen blad. Zo wordt de wisselwerking van de vierkante en ronde vormen nog beter. Zoeken naar: Recente reacties. De elegante bijzettafel staat prachtig naast de . L en schakelbank pouf R Guadalupe.


Salontafel Prismo rond. Des meubles de qualité, confortables et durables, fabriqués . Wyślij prośbę o wycenę do salonu na Łuckiej 18. Combinations of right angles and circles sometimes give rise to optical illusions. And this is what makes the Prismo tables so visually interesting. Vind leolux salontafel op Marktplaats.


Leolux Design salontafel Prismo. Voor iedereen een voordeel. Te koop unieke set van drie fraaie leolux tafels voor uw zithoek. Vraagprijs € 5leolux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts