vrijdag 14 september 2018

Digibord spelletjes

Overzicht van spelletjes voor het primair onderwijs. Gebruiksvriendelijke en interactieve software voor het digibord met veel leuke en educatieve tools en spelletjes. Gynzy heeft veel leuke en interactieve spelletjes en lessen over taal voor het digibord. Teachers can try it for free!


Digibord spelletjes

Leuke Digibord spelletjes voor de bassischool. Leuk voor tussendoor of aan het einde van de dag. De Digibord spellen zijn op groep gesorteerd. Op deze website zijn allerlei digibord spelletjes voor het digibord verzameld. Ze zijn geordend per groep (het is een Nederlandse site).


Je kunt ze gebruiken in . About this webmix : No description. Related keywords: geheugentest Vier op een rij eieren vangen Het hof der Spelen 3. Verschillende spelletjes voor het Digibord. Kleuterspelletjes voor het digibord Op de website Kleuterspel. Hier vind je een aantal leuke websites voor het digibord en handige links. Uw persoonlijke links voor actueel winter - spelletjes.


Kijk hier voor meer winter spelletjes van digipuzzle. Op zoek naar touchscreen-digiborden tools? Een overzicht van handige touchscreen-digiborden tools zoals touchscreen- digibord spelletjes , digibord stoplicht, . Klik op de link om de verschillende spelletjes te bekijken. Bekijk het bord Spelletjes digibord van marjos jansen op Pinterest.


Meer ideeën over Apps, Børnehave klasseværelse en Lege. Spelletjes met Jop de giraf, kleuters op digibord of computer op kleuteridee. Kralenplank op kleuteridee.


Geobord voor kleuters op op het digibord. Nationale Buitenlesdag. Meld je nu aan en ontvang gratis een Buitenlesbundel.


Een school heeft gedurende het programma toegang tot de digitale leeromgeving van Schooljudo. Hierin staan praatlessen, energizers en digibord spelletjes. Rekenen, topografie, lezen en taal. Educatieve spellen voor thuis en op school.


Digibord spelletjes

Ook voor touchscreen en digibord. Maan-roos-vis Woordzoeker. Tafels oefenen met Dino puzzels. Op dze site vind je heel wat spelletjes voor op je digibord. Je hebt zowel leerspelletjes als gewone spelletjes.


Dit zal ik zeker eens uitproberen in de klas! Carnaval spelletjes op digipuzzle. Digibord bij Kleuters - LINKS, Een mooie yurls pagina met kleuterlinks per thema. Zo oefen je op een leuke manier je rekensommen!


Online rekenspelletjes voor het basisonderwijs. Digibord op School, Internetwijzer Basisonderwijs, Meestersipke. Speel hier leuke spelletjes ! Maak muziek, speel memory, maak een puzzel of een kleurplaat. Let op: voor deze spelletjes heb je een . De boog kan niet altijd gespannen zijn.


Er moet altijd ruimte zijn voor de nodige ontspanning. Sinds de komst van het digibord is het aanbod. Een prima en sociaal geaccepteerde afsluiter! Zoek spelletjes met een. De komst van het internet, het digibord en de tablets hebben dit een stuk.


Nederland: aardrijkskunde leren met de leukste topografie spelletjes. Deltawerken, Elfstedentocht en meer quiz spellen voor digibord , computer, tablet. Kun jij vier van je schijfjes . Met deze template maak je in een handomdraai een eigen spel voor op het digibord.


Het enige wat jij hoeft te. In de kring gebruik ik het digibord voor instructie, oefeningetjes, digitale prentenboeken, het uitbreiden van woordenschat, spelletjes , praatplaten en filmpjes. In deze digibordles zitten verschillende spelletjes die de kinderen.


De oefeningen die op onze site staan worden aangeboden in de vorm van spelletjes , dit is natuurlijk heel leuk en je leert er ook nog eens heel erg goed van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts