maandag 11 juni 2018

Kinderstoel ikea onveilig

Kinderstoel ikea onveilig

Kinderstoelen komen onveilig uit de test. Het veiligheidsriempje kan openspringen, waardoor . De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) onderzocht stoelen . Er zijn diverse kinderstoelen te koop in Nederland die niet voldoen. Een baby in een kinderstoel met speeltjes (archieffoto). Comfortabele, veilige en duurzame kinderstoelen.


Kinderstoel ikea onveilig

Onze kinderstoelen hebben veiligheidsriempjes en bladen. Je baby zit veilig aan tafel met een hoge kinderstoel. Door de hoge kinderstoel aan de gezinstafel te zetten, – op dezelfde hoogte als alle andere gezinsleden, . De modellen die zijn afgetest zijn de Yaris Single, een kinderstoel van lief! Nuna Zaaz 201 Peg Perego Prima Pappa Zerro en Ikea Blames.


De kinderstoel van de ikea is echt super. Die goedkopen dingen van de Ikea klappen echt niet om. De stoel is niet onveilig , maar mag niet zonder toezicht gebruikt worden, dat staat . Nuna, Peg Perego en IKEA hebben beloofd hun kinderstoelen te gaan. NVWA ) al dat een deel van de kinderstoeltjes onveilig is.


Kinderstoel ikea onveilig

Veiligheidsriem IKEA kinderstoel onveilig. RIJSWIJK (ANP) - IKEA adviseert bezitters van een Antilopkinderstoel het veiligheidsriempje te . Bijna helft kinderstoelen onveilig. Daarnaast is bij kinderstoelen een risico op vingerbeknelling. Markering EN 14988: de kinderstoel voldoet aan de Europese norm.


Heeft u uw koter in nevenstaande voorgesmolten Zweedse voederbak/ kinderstoel gezet in de hoop dat ie eindelijk eens . Ontbrekend: onveilig IKEA haalt onveilige kinderstoelen terug consuMINDED www. Een kinderstoel met de naam Antilop die wordt verkocht bij IKEA is niet veilig. Met diverse advertenties in vele dagbladen en een speciale pagina op haar website roept IKEA haar klanten op de Leopard kinderstoel terug . Onder andere de Yaris Single bleek onveilig te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts