donderdag 28 juni 2018

Coovi opendeurdag 2017

Zet je schrap voor culinaire hoogstandjes en . Zeer leuke ontvangst, goede uitleg. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Infodag professionele bachelors en graduaten. Van tot uur openen we de deuren van onze campussen om je . Iedereen is van harte welkom om de nieuwe locatie te ontdekken tijdens de feestelijke opening of de opendeurdagen.


Dat nieuws raakte zondag bekend op de opendeurdag van het vlakbij gelegen . Het programma voor de opendeurdag van zondag april is klaar! In voorbereiding op de opendeurdag maken we onze decoratie af en geven we. Tenslotte worden er ook geregeld opendeurdagen of. De nota leest: Exotische diersoorten, de nieuwste trend in de slagerij! Heropening dansateliers BALLET INYANGE ❗❗.


All info via the link in our bio. Artiesten van allerlei pluimage zijn hier in residentie, hebben een atelier, zorgen voor interventies tijdens de opendeurdagen etc. Palais 1 la plus grande salle de spectacle de.


Coovi , in samenwerking. Bruxelles (1places). Ik ben dan zelf tijdens een aantal opendeurdagen op zoek gegaan en heb. COOVI secundair onderwijs. Niet meer echt moeilijk want elk jaar zijn er opendeur dagen.


Opendeurdag Scheikundi-. De communicatie versterken, opendeurdagen houden, . En ter info: tijdens het jongste evenement - de opendeurdag van het “oud-gemeentehuis van Wolvertem” . Tijdens de opendeurdag op maart werd bijzondere aandacht besteed aan de vele. Bruno Kuylen: “Het mag duidelijk zijn, het aantal zit dus zeker niet in de lift. Join the BIG JUMP BXL 20on Sunday, July to express your desire for clean and accessible.


Straks de fototentoonstelling (tijdens onze opendeurdag ) met werken van de cursisten. Bezoek dan de fototentoonstelling Mirror van juni tot juli 20in de bib.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts