dinsdag 29 september 2015

Eurotrail campingkast

Eurotrail campingkast

Een grote serie campingkasten in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren. Ideaal voor gebruik op de camping of voor thuis op zolder. Onze prijs € 10Adviesprijs € 14 95. Leverbaar uitverkocht dit seizoen, komen volgend kampeerseizoen maart. De legplanken zijn voorzien van een aluminium rand zodat.


Eurotrail campingkast

Koop of Verkoop eurotrail campingkast op Marktplaats. Twee opvouwbare eurotrail campingkasten hoog model met gebogen. Te koop zgan camping kast van eurotrail legplanken kleur geheel antraciet 2 . Vele aanbiedingen bij bol. Coolblue: alles voor een glimlach. Deze kast heeft een mooi topblad en heeft een aluminium frame.


Door de drie planken en vakken aan de . De kast is door het vouwframe snel op te . Bekijk het uitgebreide aanbod bij LIV-outdoor en bestel eenvoudig online. Deskundig team en persoonlijke service. Is inclusief: opberghoes. Keukenkast die binnen seconden gebruiksklaar is! De Vallou biedt voldoende plaats voor proviand of zelfs een krat met flessen.


Bij diverse campingkast wordt gebruik gemaakt van kunststof hoekstukken, deze kunnen door gebruik breken en ook is het mogelijk dat je er door verlies of . Selecteer alle fabrikanten. Doordat de kast op poten staat is de kast stabiel op elke ondergrond. Van een compacte verstelbare campingkast , tot een complete campingkeuken.


Klik op de AFBEELDING voor ACTUELE PRIJS INFO. Vergelijk lage prijzen en koop aanbiedingen bij de beste shops! Benieuwd naar de laagste prijs?


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Bestel de beste campingkasten in verschillende maten online bij de. Campingkast Quick Navy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts