woensdag 20 mei 2015

Deadline schrijfwedstrijd

Hieronder vind je alle schrijfwedstrijden die bij ons bekend zijn, gesorteerd op deadline. De doorlopende wedstrijden staan aan het einde van de lijst. Het verplicht tegen een deadline aan schrijven, met een opgelegd thema, wordt gezien als een . Hieronder een overzicht van lopende schrijfwedstrijden voor korte verhalen.


Verplaats je in een misdadig brein en schrijf vanuit dat . Actueel overzicht schrijfwedstrijden in alfabetische volgorde.

Huiveringen is een gloednieuwe schrijfwedstrijd , die nèt even anders is dan andere . De deadline rukt na die zomervakantie natuurlijk wel heel snel op. Roselynd Randolph een nieuwe schrijfwedstrijd aangekondig waarvan de deadline. Heb je altijd al een mee willen doen met een schrijfwedstrijd , maar is het er.


Deadline meestal beginjanuari. Reglement Buurtwijs schrijfwedstrijd. De genomineerden en de . Rafels (Godijn Publishing). Winnaar schrijfwedstrijd Festival van het Landschap.

Aan deze dag hangt ook een schrijfwedstrijd , zodat iedere schrijver op mei . Dit bericht werd geplaatst in schrijfwedstrijden en getagged met schrijfwedstrijden , thriller, zkv. Schrijverspunt Dit is mijn verhaal: . Maak dit favoriet permalink. Prijsuitreiking: Nijmeegs . Zorg ervoor dat je je verhaal af hebt (4tot 8woorden) vóór de deadline. Om je deelname definitief te maken vragen we je ook te . Om mee te kunnen dingen naar de prijzen moeten . Als schrijver met een deadline heb je een excuus je neus in andermans zaken te steken. Je knoopt een praatje aan met pezige boeren in hun . Update: voorlopig geen deadline.


Het komt niet op een weekje. Vul onderstaand formulier in, upload je verhaal in Word of PDF en doe mee aan onze verhalenwedstrijd. Nederland en Vlaanderen. Ik schreef al eerder over die ene schrijfwedstrijd. Waarvan ik de deadline niet haalde.


Voor de oplettende lezer: ik schrapte wat woorden. Gisterenmiddag ontving ik een mail van uitgeverij LetterRijn met het onderwerp en de voorwaarden voor de schrijfwedstrijd van . Een schrijfwedstrijd voor korte verhalen.

De jury Hoe doe je mee? Baarnse Literatuurprijs was al bekendgemaakt. Nu is dan ook de deadline bekend. In deze schrijfwedstrijd was de . Home of Change en Centrum Kinderhandel Mensenhandel (CKM) organiseren een schrijfwedstrijd met als thema mensenhandel. Indische Bladzijde in te sturen.


Mede door de aandacht die Trouw. Je hebt nog twee weken de tijd om mee te doen aan de strijd om de beste journalistieke verhaal. Op september verstreek de deadline voor de schrijfwedstrijd van Het Parlement van de Dingen.


We zijn geraakt en ondersteboven van 4indringende, . Het startschot voor schrijfwedstrijd Write Now! Na de deadline worden alle deelnemers ingedeeld bij tien regionale voorronden, die in april . Kun jij met een inspirerend kort verhaal vertellen wat jou motiveert om je elke . Inzendingen na dat tijdstip worden . De schrijfwedstrijd is bedoeld voor zowel ervaren als minder ervaren schrijvers. Tot de deadline kunnen deelnemers hun teksten plaatsen op . Afgelopen maand stond voor mij in het teken van de schrijfwedstrijd.


Hoe maken we iets van de toekomst? Dit is het laatste moment waarop jij jouw toekomstdroom met ons kunt delen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts