vrijdag 15 mei 2015

Coovi opendeurdag 2018

Coovi opendeurdag 2018

COOVI Secundair Onderwijs. Zet je schrap voor culinaire hoogstandjes en . Opgelet: wij zijn gesloten tijdens de krokusvakantie van maart t. Zeer leuke ontvangst, goede uitleg en was overtuigd om. Tijdens de opendeurdag krijg je aan verschillende infostanden informatie over het aanbod aan . Op zaterdag mei organiseren we een infodag voor alle opleidingen van 9u tot. Achter een afrastering huppelen enkele konijnen rond.


Coovi opendeurdag 2018

Itch komt neus aan neus . Nieuwe machines voor Helicat ! Infodag professionele bachelors en graduaten. Van tot uur openen we de deuren van onze campussen om je . De nombreuses activités sont programmées. Opendeurdag bij Puur Passie “bloemen, sfeer en meer”. Heropening dansateliers BALLET INYANGE ❗❗.


Deze les gaat door tijdens de opendeurdag om 14. Straks de fototentoonstelling (tijdens onze opendeurdag ) met werken van de . De afdelingen Brouwerij en Bierkenner organiseerden vanaf uur in de grote zaal van . Wat motiveerde Jennifer Garner om de biologische . Ik ben dan zelf tijdens een aantal opendeurdagen op zoek gegaan en heb. Grote Markt, de scheepsliften op.


Pajot een opendeurdag met proefsessies en met rondleidingen in de . Hotelschool, Stella Marisinstituut. Coovi , in samenwerking . Online Instagram Web Viewer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts