donderdag 22 oktober 2020

Xooon tafel ovaal

Het ovale MDF tafelblad geeft een zachte touch door zijn vorm en het zwarte, stervormig . Het tafelblad is vervaardigd uit duurzaam eikenhout en wordt . Beach white blad ( ovaal met afgevlakte eindes) met witte poten . Tafel van xooon b-keus. Niet storend overgings. Bartafel ovaal Colombo. De tafel is nieuw en de . Levertijd: weken, exclusief bezorgkosten.


Een ronde of vierkante tafel is wat knusser en iedereen kan elkaar goed. De ovale vorm zorgt voor extra . Voor het onderhoud van de houten tafels gebruik je teakfix. Eettafel “COLOMBO” is zeker een eyecatcher in huis! Zie hier een ovale tafel in 240x140cm!


Ook verkrijgbaar in een ronde versie. Het blad is massief kikar hout smoked met een onderregel van MDF, de poten zijn metaal off. Gemaakt uit duurzaam eikenhout in combinatie met een stevig gekruist . Zo is tafel Colombo beschikbaar in verschillende afmetingen en verschillende houtsoorten. Zo kan je kiezen voor de ovale of ronde variant, afhankelijk van . Bekijk de folder actie van Xooon en koop direct met korting in de winkel. Bij Kruit en Kramer in Groningen.


Xooon tafel ovaal

U vindt bij ons tafels uit de collecties van o. Eetkamertafel A La Carte HH. Rond in diameter 1of 1of ovaal in 200x120cm. Blad in massief eiken of kikarhout. Bruine tafel (95/1verlengbaar)+ dressoir + barkast. Hangdressoir + barkast + ovalen tafel in geborsteld massief eik.


Nieuw in onze showroom! De colombo tafel nu ook als bartafel ! Verkrijbaar in eiken of kikarhout, rond of ovaal. WIN CODE en maak kans op een WOONCHEQUE t. Colombo eetkamertafel ovaal massief kikar colombo dintable xooon lowik . Van tafels , stoelen en banken tot dressoirs, verlichting en wanddecoratie.


Xooon tafel ovaal

XOOON meubelen decoratie! You can also get suggestions for: xooon tafel betonxooon tafel colomboxooon tafel otta xooon tafel ovaal xooon tafel piaxooon tafel rondxooon talismanxooon .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts