donderdag 27 februari 2020

Vidaxl salontafel hoogglans zwart

Deze rechthoekige, hoogglans zwarte salontafel heeft een moderne, elegante uitstraling en zal het meubilair in je huis . Deze elegante salontafel met hoogglans zwarte afwerking valt meteen op en geeft je woonkamer een stijlvolle uitstraling. Deze schitterende hoogglans salontafel is een tijdloze toevoeging aan uw huis. De 2-delige salontafel is gemaakt van glasvezel met een volledig zwarte hoogglans verf afwerking. De stevige constructie maakt de tafel zeer duurzaam.


Vidaxl salontafel hoogglans zwart

Nu in de aanbieding van €12voor € 899deze rechthoekige, hoogglans zwarte salontafel heeft een moderne, elegante uitstraling en zal . De hoogglans ovale basis voegt een vleugje moderniteit toe aan je woonruimte. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Salontafel Andio 110x60cm zwart hoogglans.


Venray, de gratis marktplaats. Zijn massief houten tafelblad biedt een stabiel en stevig oppervlak waarop u van. Vergelijk winkelprijzen.


Vidaxl salontafel hoogglans zwart

Hij kan als salontafel of als . Verzending: Verzendkosten van toepassing. Ecosia gebruikt de advertentie-opbrengsten van je zoekopdrachten om bomen te planten, daar, waar ze het hardst nodig zijn. Door met Ecosia te zoeken . Trendy, stoer, romantisch, klassiek.


Welke stijl je ook kiest, je vind altijd je favoriete salontafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts