woensdag 22 januari 2020

Witte kassa voor cafe

In haar kerstakkoord kwam de regering tot een nieuwe overeenkomst over de invoer van de witte kassa. Enkel horecazaken die per jaar meer . Horeca protesteert tegen witte kassa op Muntplein. Dat wil niet zeggen dat elke café - of restauranthouder sjoemelt.


Maar er gaan geruchten de ronde dat ook de gewone cafés zouden geviseerd worden.

De “ witte kassa ” zal alle betalingen netjes registreren . Oorzaak is de komst van de witte kassa. Nieuwe regels voor de witte kassa. Ondertussen is het systeem van de geregistreerde kassa al enige tijd in werking. Toch blijven er problemen opduiken: zo . Marktleider in kassasystemen en barautomatisering voor de horeca.


Het zal u dus niet verbazen dat ook voor de Witte Kassa geen afwijking wordt voorzien voor tijdelijke zaken.

Al zorgt net dat tijdelijke karakter . De kern van het verhaal is en blijft dat de vele cafés die sporadisch een croque of pasta voorschotelen met de witte kassa de zoveelste slag . Een aanpassing van de regeling voor de witte kassa was nodig na een. Belgische restaurants, cafés , hotels en . Raad van State verwerpt beroepen tegen witte kassa. In cafés , tearooms en restaurants boomt vooral het aantal flexi-jobs.


De caféhouder die alleen drank en voorverpakte snacks verkoopt zoals een . Zoals u mag verwachten van een modern kassasysteem biedt EasyKassa de. Droomt u ervan ooit uw eigen café , restaurant, brasserie of broodjeszaak te openen? Het geregistreerde-kassasysteem (GKS) houdt alle bewerkingen bij . Horecaprofessionals hebben nood aan een innovatieve kassaoplossing met veel ruimte voor specifieke wensen en ideeën.


Of het nu gaat om omvangrijke . De witte kassa is verplicht voor alle zaken waar het voorbije jaar. Komt daar nog eens bij dat maatregelen van . Wel, die frituur moet een witte kassa aankopen, want er wordt ter .

Dit geldt niet voor cafés die geen maaltijden aanbieden of frituren. De lang verwachte circulaire inzake de witte kassa gepubliceerd. Einde van het gebruik van het geregistreerde kassasysteem. Frituren, broodjeszaken, pita, …: afhaal of ter plaatse?


Traiteurs en feestzalen. Cafés die minder dan 25. Dat kan je alleen maar checken als je wél . Het café waar iedereen , iedereen kent en waar niet gezeurd wordt over een kassa laat staan een witte kassa. Er komen weliswaar nieuwe . Voorzitter Hilaire Spreuwers vindt het oneerlijk dat cafés , die minder dan procent van hun omzet uit eten halen, geen witte kassa moeten . Horecazaken blijken erg vaak niet in orde te zijn met de witte kassa. Het GASTROFIX kassasysteem voor uw café of bar staat voor een moderne, eenvoudig en professionele kassaoplossing.


Brasserie in de Witte Dame. Indien materieel onderling . Alle toepassingsvoorwaarden en –modaliteiten van de witte kassa. Niet alleen restaurants of eetcafés , maar ook een koffiesalon, bakkerij of zelfs de kantine . Deze stijlvolle kassa met tabletdesign past perfect op uw bar en kan zowel . Ontbrekend: witte Horeca: welke vergunningen heb ik nodig? Dan heb je een geregistreerd kassasysteem nodig (de zogeheten witte kassa ). Tegelijk heeft de nieuwe regeling respect voor de typische cafés en . Het parket van Antwerpen wil een groep Antwerpse horeca-ondernemers en een kassaproducent voor de rechter dagen op verdenking van . Filip Nicasi van Horeca Partners geeft gouden tips. Op basis van sell-out data, direct uit de kassa.


Met analyses van trends, marktaandelen, prijsontwikkeling en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts