woensdag 11 december 2019

Torenhof lichtaart oudjaar

Torenhof lichtaart oudjaar

Wij gaan er even tussenuit. Vanaf dinsdag maart tot en met maart. Vrijdag maart zijn wij terug open vanaf uur. Ontdek de uitgebreide menukaart van de brasserie! Hebben wel geen babyborrel gegeven voor familie enzo.


Torenhof lichtaart oudjaar

De avond voor Allerheiligen, dus oktober, was oudejaarsavond volgens de. Het goede doel is vzw Pinocchio waarvan Martin . WES Sinterklaasontbijt met bezoek . Tekst, Inhoudstafel, Begin. Zonder afbreuk te doen aan de bepaling van artikel § worden als woonvernieuwingsgebied erken . Torenhof , daar kan je . Laat je hond niet alleen achter met oudjaar en breng hem een . Project oudejaarsavond feestbussen.


Weet u nog niet wat doen met oudjaar ? U kan nog altijd inschrijven voor ons buffet met nadien een Geweldig Dansfeest. Prijs inclusief dranken voor een ganse . Nog geen plannen voor oudjaar - nieuwjaar. Kerstavond is volzet Kerstmis , oudjaar en nieuwjaar is er nog plaats.


Torenhof lichtaart oudjaar

Lichtaart , en als variant van dit type kan. Voor oudejaarsavond kan je nog bestellen t. Voor wandelaars of fietsers is de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts