maandag 18 november 2019

Vintage rotan kinderstoel

Vind vintage rotan stoel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Super mooie vintage zwarte rotan kinderstoel.


Bruxelles Berchem-Sainte-Agathe . Beiden in goede conditie… Prijs o. Mooie vintage pauwenstoel gemaakt van rotan met bijhorende lederen poef van uitstekende kwaliteit.

Op de poef zijn hier en daar karaktervolle … € 1100. Tijdloos en stevig ontwerp. De stoel in verkeert in heel goede staat. Volledig uit natuurlijk materi… € 1200.


Rohe Noordwolde, Nederland. Zéér bijzondere vintage rotan pauwenstoel Italiaans design jaren 50 . Vele aanbiedingen bij bol. Ongebruikelijke originele vorm.

Scandinavische Mooie patina van verf. Goeie staat , hier-en-daar enkel kleine defautjes. In goede staat en een mooie vintage aanwinst voor in huis. B 38cm D 38cm H 54cm zit H 28cm.


VERKOCHT Fijn en stevig rieten stoeltje voor kinderen. Dit rotan kinderstoeltje heeft een ronde kuipzitting met een prachtig geknoopt rotan rasterpatroon. Prachtig als decoratie of wellicht om nog te gebruiken, deze kleine rotan kinderstoel ! Hij heeft metalen poten met onderaan witte dopjes van kunststof die voor . Materialen: rotan met metalen onderstel.


Rotan zitting en zwart metalen frame. Kave Home Endora (Endora) Armstoel van metaal en rotan. Witte rotan stoel met geel kussen. Rieten stoel met witte metalen poten € 7. Deze stoel zit heerlijk!


Set van houten vintage stoelen met wit gestoffeerd zitvlak. Vintage retro rotan kinderstoel. Tweede helft 20e eeuw, Nederland.

Ben je bang dat een rotan stoel niet bij de rest van je interieur zal passen? Is je huis gedecoreerd met industriële, bohemien of vintage. De afmetingen van de stoel zijn: Hoogte zitgedeelte: 40 . Stel een vraag over deze veiling.


Een authentieke rieten kinderstoel voor achterop de fiets. Binnenkant is bekleed met een stofje . Kinderkamer, woonkamer. Retro rotan schommelstoel voor kinderen.


Check onze webshop voor meer vintage , industrieel, design en brocante. Er zijn van deze leuke vintage rieten kinderstoelen op voorraa de prijs is per . Geef je kinderen ook een volwaardig plekje aan tafel, zet ze in een rieten kinderstoel. Dit super vintage rotan stoeltje is te koop! Leuk als tv stoeltje in je woonkamer maar ook mooi als lees- stoel voor de kinderkamer. Maak het je makkelijk met onze rotan fauteuils in allerlei stijlen.


Unieke vondst, deze vintage rattan peacock chair. Wat ik nog steeds het leukste vind zijn de . Kan jouw huis wel een nieuwe stoel gebruiken? Bamboe en rotan horen niet alleen thuis in de jungle, maar zijn ook razendpopulair in het interieur. U zoekt een bureaustoel die u van de pijn afhelpt? SPINALIS VERMINDERT RUGKLACHTEN.


De ergonomische werk -en bureaustoelen van Spinalis helpen u . Maak een gezellig en chill hoekje met deze rotan stoel ! De beste tweedehands retro rotan stoel resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts