vrijdag 2 augustus 2019

Suar epoxy tafel

Prachtige eetkamer tafel van robuust eiken hout met transparante epoxy. Dat is dus geen probleem met een epoxytafel op maat. De epoxylaag geeft je tafel een hele bijzondere uitstraling en staat prachtig met. Hierbij gaat het om bartops, keukenbladen of tafelbladen die afgewerkt zijn met . Voor hotel restaurant Babylon in Heerhugowaard hebben wij deze prachtige tafel gemaakt , een dergelijke tafel heeft een wauw factor in uw zaak.


Het bijzondere aan onze tafels is dat iedere boomstamtafel uniek is. Zo hebben we tafels met glas en verschillende coatings zoals epoxy. Zo zullen we regelmatig afbeeldingen sturen wanneer gewenst van het proces van de eettafel. Verschillende boomstamtafels uit voorraad leverbaar.


We laten ons inspireren door de natuurlijke vorm van de boom en als de tafel helemaal is bewerkt, gieten we hierover meerdere lagen epoxy hars. De mogelijk zijn daardoor eindeloos. Wij hebben kennis van materialen, constructie eigenschappen, . Exclusieve boomstamtafels en producten.


Suar epoxy tafel

Grote voorraad gedroogde boomstambladen uit Costa Rica. Guanacaste is de nationale boom van . Ieder blad heeft een unieke eigen (organische) vorm. Wenst u een andere maat of ander onderstel neem dan contact met ons op!


Handgesneden tafel afgevuld met een high gloss, soft top epoxy giethars. Suar houten epoxy tafel met . Een hoge eiken eettafel of wellicht iepen. Een epoxy tafel is het resultaat van een van onze hoogwaardige afwerkingen die we graag even . Elke boomstamtafel heeft een unieke vorm en structuur en is verkrijgbaar in o A. Mike maakt het voor u mogelijk om uw eigen style van riviertafel te laten. Tafelblad afmetingen lychee eettafels. Van een boom uit een tuin of park tot een tafel bij u in huis.


Suar epoxy tafel

Epoxy - wandtafel Epoxy wandtafel. Ook een boomstamtafel of zwevende wandplanken? Neem een kijkje bij woodend! In hoogte verstelbare tafel. Blad in massief suar hout.


Etagère sidetable walnoot staGemaakt van europees walnoot en behandeld met epoxy. Zo creëert u een unieke maatwerktafel die bij niemand anders exacte het. Wij leveren de mooiste en kwalitatief beste tafelbladen van Nederlan en dat ook nog eens tegen de allerscherpste prijs! U bent van harte welkom in onze . Het lijkt me mooi om die met een transparante epoxyhars te vullen en. Een robuuste en uitgesproken boomstamtafel!


Nu online te bestellen en snel geleverd. Gratis verzending en montage. Ergonomische stoelen webshop 1. Vele aanbiedingen bij bol. We ontvangen u graag in de showroom voor een indruk van de mogelijkheden en uitgebreid advies omtrent uw suar boomstamtafel op maat. Bekijk de designcollectie van eggscreamhoney.


De tafel is ingegoten met epoxy. Onze boomstamtafels zijn gemaakt van suar hout een houtsoort die bekend staat om. Boomstamtafel gewaterd iep in epoxy boomstam tafel tables jpg 500x667.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts