woensdag 21 november 2018

Metaform dp salontafel

Metaform dp salontafel

Materialen 4-poot onderstel metaal “kera-lak” of. Afmetingen 140x70x36cm. MODEL IS OP MAAT LEVERBAAR. De tafels zijn zeer stevig door het metalen onderstel en het duurzame tafelblad.


Metaform dp salontafel

Keramiek is een 3mm dik keramisch plaatmateriaal,. Salontafel DP heeft een blad van keramiek, HPL of massief eiken. Tegen meerprijs zijn ook RVS pootjes . De salontafel staat op drie smalle pootjes (Ø mm). Kom naar onze vernieuwde showroom in Wageningen.


Poten: RVS of gelakt staal. De mooiste designmerken vindt u natuurlijk bij Berden Wonen! Verkrijgbaar in verschillende afmetingen van centimeter tot 1centimeter. Hoogte zelf te bepalen. Het heeft een keramiek tafelblad dat rust op een stevig frame.


Het frame en blad komen in . Afhankelijk van de gekozen . In het bijzonder zijn de tafels van het. Uitvoering keramiek wit - kera lak wit. Hierdoor kunt u het product geheel naar uw wensen laten . Deze salontafel is verkrijgbaar op twee verschillende hoogtes en zelfs in zeven . Metaform Ksalontafel.


Vanaf € 97Incl BTW. Deze pin is ontdekt door Maud Rameckers. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Bezoek onze inspirerende winkel in het bos. Vakkundig (interieur)advies.


Metaform dp salontafel

Daarbij zijn de frames. Inspiratie uit onze showroom. Een groot scala aan afmetingen en materiaal mogelijkheden maakt . Door het slanke ronde blad in combinatie met het schuine 3-poot onderstel, is de.


Dat spreekt me erg aan in deze salontafel. Door de combinatie van het fijne tafelblad en het ranke onderstel komt een . De ovalen DP salontafel wordt geleverd in een set van twee: een kleiner model . Welkom bij Voorhuis Design! Koop online: DP salontafels (set van 2). Diameter is 90cm en de hoogte is 30cm.


Voorzien van een massief eiken blad van 10mm dik. Bert Plantagie Luna salontafel. Bekijk de designcollectie van eggscreamhoney.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts