donderdag 23 augustus 2018

Digibord online schoolbord portaal

Het online portal voor het primair onderwijs met lesmateriaal, digibord tools, lespakketten, hulpmiddelen, werkboekjes, filmpjes en meer om uw les te verrijken! Het is bruikbaar voor leerkrachten die met het digibord op school werken. Digibord gebruik basisonderwijs Hoofdpagina. Start Using This Webmix. Lespakket: Blij met een ei.


Digibord online schoolbord portaal

Wil je ook weten wat er eerder was, de kip of het ei? Met dit lespakket leren de kinderen van alles over kippen. Gebruiksvriendelijke en interactieve software voor het digibord met veel leuke en. Memory voor het digibord door Gynzy, software voor het digitale schoolbord. Schoolbordportaal : Verzameling Time Timers Software, Hollan School Ideeën.


Op het portaal vindt u gratis online digibord lesmateriaal . Jouwpagina voor groep Een portalsite met veel links voor groep 4. PDF - Het digitaal schoolbord - meerwaarde voor het onderwijs? Benoem de onderdelen van een vulkaan. Zoek meer materiaal op schoolbordportaal. Derden kunnen uw internetgedrag volgen.


Deze informatie kan gebruikt . The latest Tweets from basisonderwijs. De broeders van dit jaar: de Ooievaar, de Bosuil, de IJsvogel, De . Zodra Internet Explorer opgestart is, is het vinden van een digibord. Gratis online educatieve spellen voor het primair onderwijs, te spelen op de PC, tablet en . Ook met deze online tool kun je heel gemakkelijk lijntjes en ruitjespapier op de digibord of . Wallwisher is een online prikbord voor je klas. Websites met allerlei handige tools voor een digitaal schoolbord.


A Free flash online countdown, quick easy to use countdown! Bron: schoolbordportaal. De Dag Vandaag geeft op het digitale schoolbord inhoud aan de betreffende dag door antwoord te geven op de vraag: Wat gebeurt er vandaag? Portaal voor het digitaal schoolbord met instructiegereedschap , tv en video en een. De site waar u uw kennis over computers, internet en software kunt testen.


Digibord online schoolbord portaal

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Op digibord vind je alle verschillende time timers voor het gebruik op digiborden en. Maak een keuze uit de verschillende time timers online en klik op het . Educatieve content voor de leerkracht: schoolbordportaal.


Voor het digibord bij de kleuters:. De Social Shuffle is een makkelijke en gratis online tool, die de klasopstelling aan de hand van een berekening door elkaar husselt. Vier keer per jaar krijgt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts