donderdag 22 maart 2018

Happy cocooning gasfles

Gasfles past in de tafel. Side table met afneembare deksel! Tevens als bijzettafel te gebruiken. De gasfles wordt niet meegeleverd. Cocoon tafel over gasfles antraciet.


Happy cocooning gasfles

Gratis gasfles , hoes, drukregelaar en . Bevestig de verbindingsmoer (linkse draad) op de gasfles met behulp van de. Vind happy cocooning op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Inbouwbranders categorie Tafels klein Tafels groot Tafels hout Tafels gasfles interm.


Haal uw hoes bij Warentuin. De afdekhoes is van een uitstekende kwaliteit. PVC Cover voor een gasfles van 15kgZwart Antraciet. Natuurlijk werkt hij perfect met een Benegas Light gasfles samen! Deze tafel is extra hoog waardoor de gasfles netjes uit het zicht onder de . Exclusief beschermprofiel gasslang, gasdrukregelaar, bijzettafel en gasfles.


Happy cocooning gasfles

In het geval van een gaslek, draai de gasfles uit of sluit de gaskraan van uw. Verberg uw gastank met deze Enclosure die tevens te gebruiken is als bijzettafel, dus ideaal voor een hapje of drankje. Vorige Artikel van 52.


Ruime keuze en laagste prijs. Daarom zijn er speciale bijzettafels (enclosures) verkrijgbaar waar uw uw gasfles in weg kunt werken. Naast de Happy cocoon tafels zijn er ook modellen welke . Handige ronde afdekhoes om je LPG tank netjes op te bergen. Geschikt voor gebruik bij alle tuinhaarden.


Koop nu en betaal pas over dagen! Verberg je gastank met deze antraciet Enclosure die tevens te gebruiken is als bijzettafel, dus . Schrijf de eerste review over dit product. Beschikbaarheid: Op voorraad. Met deze grijze hoes kunt u voor een kleine prijs uw glasfles netjes wegwerken. U kunt de hoes gebruiken als bijzettafel door de stevige bovenkant.


Dat kunnen wij ons voorstellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts