donderdag 22 februari 2018

Krukken anatomisch handvat

Elleboogkrukken met anatomisch handvat en dubbel verstelbaar. De elleboogkrukken zijn lichtgewicht en dubbel verstelbaar. Medicura heeft een breed assortiment krukken.


Daarnaast heeft u de keuze uit anatomisch (voorgevormd) of niet- anatomisch handvat en gesloten of open . Prima licht gewicht krukken. Door het anatomische handvat wordt de druk tijdens het lopen met de krukken beter .

Het ergonomische ontwerp van deze loopkrukken voorkomt klachten aan de gewrichten. Door de zachte anatomische vorm van de handgreep en de grootte . Loopkrukken met fijne handvaten die door de vorm van de handvaten een fijnere drukverdeling naar de hand geven. Zeer comfortabel door soft handvat met anatomische vorm. De kruk is voorzien van een . In ons assortiment vindt u diverse elleboogkrukken met verschillende handgrepen.


Voor €2krijgt u een set krukken. Dubbel verstelbare kruk met anatomisch handvat en gesloten manchet. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen.

Kruk anatomisch handvat gesloten manchet enkel verstelbaar. Handvat: anatomische gevormd. Verstelbaar handvat tot . Wij hebben verschillende krukken , uitgevoerd met ergonomische en anatomische handvaten en van gesloten manchetten voorzien. Een kruk met open manchet blijft niet aan de arm hangen.


Het anatomische handvat verdeelt het gewicht goed over de hand. Frank heeft het grootste aanbod (loop) krukken voor jou! SK125A Skan elleboogkruk met anatomisch handvat en gesloten manc. Bestel nu snel bij Puntzorg √ Snelle levering √ dagen. Deze zijn aangepast voor . Klik om de afbeelding te vergroten van . De handvatten zijn anatomisch gevormd en van zacht rubber.


In hoogte verstelbaar van . De loopkrukken specialist met een groot. Krukken kopen doet u bij de uw-zorgspecialist. Schulte gesloten manchet met anatomisch handvat gekleurd . Wat past het beste bij jou: krukken , een wandelstok of een ander hulpmiddel?


Dan is een wandelstok met een anatomisch handvat misschien handig. Met de Excelcare elleboogkrukken beschikt u over een set van twee krukken die.

Kruk New Walk met anatomisch handvat en veer. Safe in kruk met Anatomisch Soft handvat artikelnummer R118. Als u eventueel tijdelijk extra steun nodig heeft bij het lopen, bieden deze elleboogkrukken uitkomst. De standaard krukken zijn voorzien van een anatomisch handvat en hebben een gesloten manchet waardoor de krukken gefixeerd blijven aan de onderarm.


Extra stevige dubbel verstelbare aluminium elleboogkrukken met anatomische handgrepen. Verkrijbaar in Blauw of zwart. Stuntprijs €5per paar! Zweedse gekleurde ergonomische kruk met anatomisch handvat - rechts. Sterke loopkrukken met half open manchet en een anatomische handgreep.


Zijn in hoogte verstelbaar en deze krukken zijn in diverse uni kleuren verkrijgbaar. Een anatomisch handvat betekent dat de elleboogkruk een handvat met een handgevormde greep . Gesloten en open manchet. Maximale belasting 100kg. Geschikt voor personen tot . Reumakruk days- kruk - anatomisch - handvat -gesloten-manchet . Als u – eventueel tijdelijk – extra steun nodig heeft bij het lopen, bieden deze elleboogkrukken uitkomst. De zachte greep houdt . Het handvat is voorzien van een eindstop die ervoor zorgt dat uw hand niet van het.


Artikelen (6) - Prijzen voor zorgaanbieders op aanvraag, vermelde prijzen zijn verkoop advies prijzen voor particulieren! Particuliere prijs: € 283.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts