vrijdag 8 september 2017

Stalen frame kast op maat

Vind stalen frame kast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. CanDo industriële kasten. Creëer je eigen kast met de stalen kastframes van Cando. Omschrijving: Kast op maat , voorzien van onderkast met lades, bovendeel voorzien van planken en een.


Materiaal: Eiken planken en RAW- stalen framewerk. Stoer Metaal verkoopt stoere ijzeren tafels, kasten en banken van eigen label, ook op maat gemaakt. Daarnaast metalen lampen, stalen kasten , industriële . Unieke stalen frame kasten op maat laten maken doet u bij janhout.


Bestel online of kom langs! Hierbij kunt u denken aan uiteenlopende staal, diverse houtsoorten, marmer en roestvaststaal. Naast meubels en interieur is het ook mogelijk om mooie stukken hout te. Wanneer u een maatoplossing zoekt voor een bepaalde plek in uw huis of.


Stalen frame kast op maat

Veelal zijn dit tafels met een stalen frame en een massief houten blad. Stoere industriële tafels, kasten en diverse andere producten, je ziet het overal in terug, staal! Ontwerp samen met Robbert uw eigen stalen frame of onderstel . Heeft u zelf kastplanken of bestelt u die bij ons? Dit kastframe kunt u volledig naar eigen wens . Deze op maat gemaakte kast in gemaakt van stalen kokerprofiel in combinatie met strekmetaal om.


Afbeeldingsresultaat voor boekenplank met stalen frame. Deze stoere kast heeft een metalen frame en eikenhouten planken. Deze kast heeft een stalen frame in combinatie met eikenhout.


Stalen frame kast op maat

U kunt ook uw meubel op . De producten of projecten variëren van meubels en objecten tot delen. Bij staalmaker kunt u ook terecht voor staal op maat. OmschrijvingHet frame is geheel opgebouwd uit een stalen frame koker 50x50mm, deze kan blank gelakt of in een kleur gespoten worden.


Steelwork is hét adres voor op maat gemaakte meubelen, waarbij staal het uitgangspunt is. Of het nu gaat om een robuuste eettafel, een bartafel, kast of salontafel, wij maken ieder gewenst. Wij vervaardigen stoelen met stalen onderframe.


Een industriële meubel op maat. Badkamer meubel op maat gemaakt met een gepoedercoat stalen frame. Op maat gemaakte dressoir kast met deurtjes en omringt door een dikke kader. Stoere robuuste industriele kast in breedte verstelbaar. Samosa vewerkt, naast hout en plaatmateriaal, ook staal.


We lassen onze eigen tafel onderstellen, kast - frames en meer. Industrieel frame voor kast. MIKEYSWOOD - meubels op maat. Verschillende ontwerpen hebben stalen frames als onderstel. Unieke zwarte boekenkast gemaakt van oud hout met een mooi donker stalen frame.


Dit model staat in onze showroom in Hardinxveld-Giessendam in de maat. De kasten worden op maat gemaakt, alle houtsoorten zijn mogelijk en logo kan naar. Transvorm maakt individuele interieur- en meubelontwerpen op maat. Als basis worden altijd gegalvaniseerde of roestvrijstalen materialen gebruikt. Een stalen frame op maat nodig?


Wij maken je stalen frame op maat met onze jarenlange ervaring. Stalen frame afzuigkap. Opdrachtgever particulier. Staal frame voor een stoere industriele stellingkast.


Stalen frame kast op maat

Als je in het opmerkingsveld de breedte van de kast vermeld dan wordt het kruis op maat gemaakt. Bij VanSloophout zit je goed voor op maat gemaakte stalen onderstellen en deuren! Of het nu een stalen deur is, stalen onderstel, stalen kozijn of kast is.


ENRICOMAATMEUBELEN levert moderne meubels. Ontdek de vele mogelijkheden die stalen frames bieden in uw zaak of. Zo zien we bijvoorbeeld dat steeds meer particulieren meubels kopen met stalen frames. De stalen frames worden altijd op maat gemaakt.


Niet zomaar een wandmeubel, maar een stalen wandkast als blikvanger op maat ! Denk aan stalen planken, dichte verticale delen en delen met hout of glas. Grote zolderkast op maat met afgeronde hoeken. Groot dakterras met houten vloer en stalen hekwerk. Een wand van glas in een stalen frame met hout. Wandkasten Bent u op zoek naar een perfecte stalen wandkast op maat , die.


DIY TV stand Ideas : Steel frame mixed with barn wood and expanded sheet . Hollemans Bouw, uw maatwerk specialist als het gaat om stalen constructies. De onderkant van de kast bestaat uit drie compartimenten met legplanken, afgesloten met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts