dinsdag 8 augustus 2017

Oude apothekerskasten

Vind oude apothekerskast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Op zoek naar een vintage apothekerskast ? IJzeren apothekerskasten.


Een oude industriële apothekerskast van ijzer heeft een stoere uitstraling en past in elk interieur. Deze sfeer wordt ook wel industrieel.

De oude apothekerskasten bevatten de wijnvoorraad van dit restaurant. Ze kochten cilinderbureaus met vakjes . De koks bereiden verrukkelijke Noord- Italiaanse. Elke laatste zondag van de maand koopzondag geopend van 12. Wonen en inrichten in industriële stijl: oude ijzeren apothekerskasten of ijzeren kast op maat. Check de webshop : WWW.


Noem het een apothekerskast , ziekenhuiskast, dokterskast, medicijnkast . Onder andere honderden oude schoolplaten, vintage apothekerskasten , oude werkbanken, héél veel industriële lampen, anatomische modellen, unieke . Een echte eyecatcher in uw woning of winkel!

Prachtige oude houten apothekerskasten en toonbanken vormen een unieke keuken, kijk voor vergelijkbare brocante kasten en toonbanken op . Naast glas in lood en oude bouwmaterialen hebben we bij Brocantiek de Linde ook een ruime collectie oude industriële en vintage . Oude apothekerskasten. OUDE INDUSTRIELE LAMPEN . Werd tot een jaar geleden nog dagelijks gebruikt. Wordt in zijn geheel verkocht. Diverse oude apothekerskasten continue reading.


Het bevindt zich in een oude winkelwoning (met airco) die kunstzinnig is ingericht. Een apothekerskast leent zich heel goed om je huis een trendy update te geven. Ga voor een oude , metalen apothekerskast die nostalgie uitstraalt door zijn . De huiskamer: een oude apothekerskast. Veel in de woonkamer van Elja, Wilbert en Jorik is zelfgemaakt. Deze geeft jouw interieur gelijk een vleugje vintage en het is heerlijk om oud en nieuw met elkaar af te . Antieke linnenkast oude eiken kast.


Apothekerskast archiefkast ladekast bibliotheek. De sleutel werkt zowel op de bovenste als de onderste deuren. De kast heeft twee glazen . Een verzameling vijzels, werkstukken en Chinese keramiek in een oude apothekerskast wordt onder zijn handen een kunstwerk. Axel houdt er niet van .

Zeer mooie metalen apothekerskast uit een Tsjechisch ziekenhuis uit de jaren ´ , met glazen zij- en voorkanten en glazen leggers. Metalen apothekerskast. De apothekerskast is geproduceerd in Polen en afkomstig uit een oud. In museum Griffioen hebben ze nog oude apothekerskasten waarin de producten werden bewaard.


Sommige zijn achterhaal maar vele . Het open vak, facetglas en authentieke afwerking geven deze kast een sfeervolle look. Super gaaf oud Industrieel Vintage ladekastje te gebruiken als dressoirtje of leuk voor op een tafel of bijvoorbeeld op je aanrecht voor bestek, kruiden en . Old Basics heeft een steeds wisselend assortiment unieke oude apothekerskasten. Van ijzer, van hout, enorm groot of juist heel klein, ze zijn te . Een oude apothekerskast is er natuurlijk in de eerste plaats om je spullen in te bewaren, maar je kunt er ook leuke woonaccessoires bovenop . Oud industrieel kastje.


Kast mist glas in de deur en de glazen legplanken. Deze oude apothekerskast hebben gevonden uit een oud ziekenhuis in Polen Het zijn zeer stevige en solide metalen kasten die wel tegen een stootje kunnen! Het begon met het leeghalen van de ruimte en het slopen van de oude apothekerskasten. Om vervolgens de stap te maken naar het schilderen, laminaat . De winkel werd verbouwd tot een kledingzaak en niemand kon zich herinneren waar de gaper en de oude monumentale apothekerskast waren gebleven. Stoere oude houten ladekast dressoir ladenkast landelijk apothekerskast medicijnkastje medicijnkast antiek kastje medicijnenkast commode comode stoer.


Langs de wan midden in de woonkamer een mooie wenteltrap, maar de ruimte eronder is verloren op deze manier. Please follow and like us . Een webshop vol meubels met een verhaal. Of het wordt op prachtige wijze oud , vol karakteristieke roestplekken. En vind je dat tóch niet . Veelal gemaakt van metaal in combinatie met hout en afkomstig uit oude fabrieksinterieurs.


Een leuke en degelijke apothekerskast. Deze prachtige oude handgemaakte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts