maandag 17 juli 2017

Schragen formido

Mid century, vintage teakhouten kaptafel. Een tafel met klapspiegel: absoluut uniek in zijn soort. De tafel heeft schuine, tap uitlopende cocktail . Deze lades zorgen voor een modern contrast in het massief eikenhouten meubel. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten kaptafel – Nederlands-Engels.


Vintage kaptafel uit Denemarken met een prachtig vormgegeven spiegel. De kaptafel heeft grote en kleindere lades. De conditie is goed gezien de leeftij. Ook verkrijgbaar in massief eiken naturel. Mooi te combineren met het Fawn ledikant!


De verstelbare kruk met anti-slipdoppen en een stevig design leent zich . Bekijk het bord kaptafels van Els van Muijlwijk op Pinterest. Kaptafel gemaakt van gebeitst essenhout. Vintage dressing table vanity table sixties Dutch design kaptafel midcentury modern retro interior . Hoewel de kaptafel enorm ouderwets klinkt is het helemaal anno nu. Klik hier voor inspiratie!


Schragen formido

Deens design kaptafel jaren verkocht Elegant kastje met lades en spiegel in teak. Dit product heeft een antieke . Een kaptafel lijkt iets uit vervlogen tijden, waarin huisvrouwen met een glas sherry binnen handbereik krulspelden inzetten. Bent u op zoek naar een passende kaptafel voor een kleinere salon?


Kies dan voor de Kiela Slim kaptafel : verfijnd design met hoogwaardige materialen. Design make-up kaptafel. Hierdoor krijgt je design kaptafel een . Mooie bamboe kaptafel met spiegel voor in de slaapkamer. Voor de kosten van bezorging bij u aan huis kunt u contact opnemen met Bamboe design. De perfecte combinatie van vorm en functie.


Deze design make-up tafel schittert als een elegant meubelstuk. Eenmaal geopend onthult de kaptafel praktische . Tijdloze design make-up tafel voorzien van ovale spiegel en kruk. Met veel opbergruimte (grote lade en kleine lades). Creëer je persoonlijke styling zone met onze moderne, eigentijdse toilettafels, zoals een kaptafel met ingebouwde spiegel en lades. Deze kaptafel is elegant ontworpen, met smalle, taps toelopende pootjes en gracieus gebogen randen.


Met een stijlvolle, ronde spiegel. Croz kaptafel van VTwonen is een ware eyecatcher binnen iedere woonruimte. Deense design meubelen in teak uit de jaren vijftig en zestig koop je veilig en. Locatie, Dit object is in het depot . Massief grenen kaptafel met een voet en vier lades, afgewerkt in graphite met grenen accenten,.


Schragen formido

Jaren design kaptafel. Prachtig strak uitgevoerde kaptafel uit de jaren, ahorn en teak,. Geplaatst in Archief, Verkocht en tagged jaren kaptafel.


Belle een schitterende kaptafel met handige verdeel-vakjes die je naar eigen inricht kunt indelen. Zou het niet fijn zijn om je persoonlijke kaptafel met spiegel wit in je slaapkamer. En door het moderne en praktische design past de kaptafel in ieder interieur.


Hoge kwaliteit design kaptafel van het nieuwe Italiaanse merk Salon Italy. Normale prijs: € 7415. Uniek door zijn bijzondere vormgeving, het blad lijkt op . Maak kennis met de design kaptafel van Nomess - Balsabox. Elementen van de collectie kan in feite worden gecombineerd op . De beste tweedehands kaptafel resultaten.


Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Zilveren spiegel met gepolijste randen en afgeronde hoeken. Silhouet met zwarte kleurafwerking.


Schragen formido

Een interieurbouwer in de luxe jachtbouw vroeg JQ Hightech om op een gebruiksvriendelijk manier een spiegel uit een blad te laten komen. Dankzij het oogstrelend design en de mooie afwerking kun je niet om deze design kaptafel heen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts