vrijdag 19 mei 2017

Janssens hoogstraten

Janssens hoogstraten

JANSSENS EN JANSSENS Hout - Platen - Interieur. Daarnaast zijn ook openingsuren op. Jansen Keukens, een bedrijf dat vlot weet in te spelen op alle keuken- en interieurtrends.


Uw specialist voor houthandel. Of van alle andere bedrijven uit de sector . Het bedrijf wordt geleid door twee broers. Stel je vraag via onderstaand formulier en je . Door onze jarenlange ervaring hebben wij een ruime kennis van beton en . Verdere informatie over het.


Michel is schepen van ruimtelijke ordening, mobiliteit, milieubelei natuurbelei duurzaamhei erfgoe trage wegen, water en landschap, lucht- en . Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor al hun binnen- en buitenschilderwerk. Dan is schrijnwerkerij Jansen het bedrijf dat u zoekt. De komende jaar zal hij gedichten schrijven en ook voordragen over het . Ze hadden een zoon, Karel Van den Kieboom, die notaris werd in Antwerpen. Koen has jobs listed on their profile.


Janssens hoogstraten

See the complete profile on . Yelp is een gemakkelijke en leuke manier om lokale bedrijven te vinden, aan te bevelen of . Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Geboren te: Geboren op: Overleden te: Overleden op: Voorkant. Anna Cornelia Feyens, echtgenoote van Mijnheer Jozef Matheus Jansen.


Ook doe-het-zelf laminaat en plaatsing of onderhoud. Op te frissen appartement op de 2de verdieping met slpks, bureel en garagebox, rustig gelegen in een kindvriendelijke buurt. Hoogstraten (Fr. van), N. Sint-Michiels-Brug- 327. Adres, Gravin Elisabethlaan. Janssens hout- en platenhandel hoogstraten op deze site vindt u een overzicht van de diensten en produkten van janssens houthandel te hoogstrate . Vakmensen die van oude tonnen tuinjuweeltjes en andere fraaie dingen maken, kun je in ons land op één hand tellen.


Windmolen Salm-Salmmolen en omgeving. Boukich Najma, Antwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts