dinsdag 7 februari 2017

Tafel epoxy rivier

Wist jij dat je zelf een DIY rivier tafel met epoxy kunt maken? In dit artikel lees je stap voor stap hoe je dit doet! Maar we beginnen bij het begin: wat is het precies. Hier laten we zien hoe je zelf een rivier tafel of river table kunt maken met hout en epoxy. Met handig stappenplan en boodschappenlijstje.


Tafel epoxy rivier

Riviertafels is een uniek concept bedacht door meubelmaker Mike Bossaert. De riviertafel heeft een stijlvolle look en iedere riviertafel is anders! Mike maakt het voor u mogelijk om uw eigen style van riviertafel te laten samen. VANOUDS maakt boomstam tafels van 1jaar oud Europees notenhout, gegoten in epoxy hars en afgewerkt met een hoogwaardige transparante lak. Handgemaakte tafel gemaakt van dik iepenhout met bijpassende iepen tafelpoten.


Epoxy salontafel met rivier. Uniek exemplaar speciaal gemaakt, er bestaat er maar van! Deze tafel is gemaakt van wagonbielzen. Tafelblad maken van boomstamhout. Voor deze tafel hebben wij gebruik gemaakt van epoxy met blauw metallic.


Zo hebben we tafels met glas en verschillende coatings zoals epoxy. Ook kunnen wij gaten van boomstamtafels opvullen. Heb je een bijzonder idee of wens . Uncle Jack maakt houten tafels in opdracht, waaronder tafels met epoxy.


Het is een boomstamtafel waarbij de epoxy als en rivier door het midden van de tafel. Wil je je haar gezellig kunnen kammen in je tafelblad ? Dat is dus geen probleem met een epoxytafel op maat. Wij bouwen jouw unieke tafel niet alleen met een . Een fraaie salontafel te koop met epoxy.


Tafel epoxy rivier

Bent u op zoek naar goedkope riviertafels ? In onze werkplaats maken wij epoxy riviertafels op maat van alle . Van deze 80-jarige boomstam maakten wij een prachtige tafel met een rivier. Wereldklusser ontwerpt en maakt deze tafels. De twee delen wijzen met de buitenzijde van de boom, naar de binnenkant van de tafel. River tables of rivier tafels zijn tafels met ergens in het blad epoxyhars verwerkt. De hars loopt vaak als een rivier door het midden van het blad.


De klassieker onder de epoxy tafels , bestaande uit twee eiken planken die met. De unieke tekening van elke houten plank wordt door epoxy schitterend naar voren gehaald. Of je nu een oude plank neemt of een nieuwe, door . Een epoxy tafel is een zeer exclusieve tafel die enorm arbeidsintensief is.


Ook zijn we gespecialiseerd in kunstharstechnieken ( epoxy ) en hergebruiken we . We laten ons inspireren door de natuurlijke vorm van de boom en als de tafel helemaal is bewerkt, gieten we hierover meerdere lagen epoxy hars. Eikenhouten tafelblad met banen die gevuld zijn met giet epoxy en wit siergrind. Afgewerkt met een laag hoogwaardig DD Lak.


Dans cet article, vous allez lire étape par étape comment faire . Een riviertafel als deze is internationaal een enorme interieurtren in België zijn. Er zijn vele soorten epoxyhars op de markt voor verschillende toepassingen. Wat voor soort epoxyhars kan dan worden gebruikt voor een epoxy riviertafel ? Eenvoudig zelf te doen! Volg een workshop epoxy gieten bij Barteljee in Dordrecht.


Tafel epoxy rivier

Volledig handgemaakte epoxy rivier tafel gemaakt van 4cm dik eikenhout en zwart metallic epoxyhars. Interesse in een epoxy riviertafel ? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan! Vul in het formulier hieronder uw gegevens en wensen in dan sturen wij u z. Zojuist 16kg aan epoxyhars binnengekregen voor één riviertafel ! Het is zelfs mogelijk om boomstamtafel in combinatie met epoxy te maken,. Deze Resin River Table is gemaakt door onze klant Stephan Kerstens.


Hallo, Ik heb t idee om een kleine tafel (circa lang en bree ook hoog). Is die epoxy sterk genoeg om die twee planken aan elkaar te houden? TIM over zijn combinatie van acacia en epoxy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts