dinsdag 17 januari 2017

Bijzettafel oud hout

Deze ronde eettafel met kruispoot heeft een compact formaat met zijn doorsnede van 1cm. Hierdoor kunt u deze tafel altijd wel kwijt in uw interieur. De tuintafel Blaxx is een stijlvolle aluminium tafel met kruispoot.


Barkrukken : hoge eettafel met keukentafel bijpassende bartafel kruispoot landelijk leenbakker kopen barkruk stof gratis hoogte bar leer . Ca 15cm minder dan totale tafelbreedte (enkel bij tafel met rechte poten).

Tuintafelset met tuintafel en stapelstoelen. Tafel met kruispoot in zwart aluminium met tafelblad van brede latten in polywood. Er zijn verschillende maten en mogelijkheden om uw tafel aan uw wensen te laten voldoen.


Deze stoere industriële bartafel van oude geschaafde eiken . Steigerhout Eettafel Haarlem. Losse stalen industriele kruispoten 12xcm. Losse kruispoten in vele modellen en kleuren te verkrijgen.

Kruispoot tafels herkent u aan de X vormige poten. Deze X-poten geven de tafel een stoer en geheel eigen karakter. Het nadeel is dat u niet op de kopse kant . Het tafelblad bestaat uit fijnbezaagde balken. Eiken kruispoot tafel Brunoy, geheel op maat gemaakt in eigen werkplaats in diverse kleuren.


Handgemaakt industrieel tafelonderstel X poot Zwaar ( kruispoot ). Mooie verstelbare en draaibare barkrukken bij deze industriele en robuuste bartafel met kruispoot. Eetkamertafel Lynn is een tafel speciaal gemaakt voor wooninrichtingen met een landelijk romantische sfeer. Tafel Lynn is leverbaar in verschillende maten. Deze vintage ovale eetkamertafel van teakhout is heel speciaal door de stalen kruispoot en het ovale blad.


Aan deze keukentafel is het echt prettig zitten met . Robuuste kruispoot tafel van steigerhout! Showrooms in Hardinxvel Gramsbergen en. In alle maten leverbaar.


Opvallend zijn de brede kruispoten. Stoere stalen industriële tafelpoten en salonpoten in verschillende vormen als X- poot ( kruispoot ) U-poot en Trapezium en verkrijgbaar in verschillende kleuren .

Eiken Boomstam tafel 240x1Kruis poot kopen tegen scherpe prijzen. Bestel direct in de webshop of kom langs in onze woonwinkel. Bekijk ook onze andere. Weleens nagedacht over een kruispoot onder je eettafel? Het voordeel van een dergelijke poot is dat de hele rand van de tafel beschikbaar is, zodat je . Met name in de industriële interieurs is de X-poot nog steeds erg populair.


Niet alleen gebruiken we een tafel om aan te eten of te werken, maar ook om. Een tafel met kruispoot is een populaire optie voor een eettafel, maar ook als . Deze stevige BARtafel voet is geschikt voor HORECA gebruik en kan perfect gecombineerd worden met onze ruime keuze aan HORECA tafelbladen, . Glad teak, geborsteld teak, dingklik of ronde tafel ! Tafels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, soorten en maten. Sanderswoodworks heeft dan een brede collectie op het gebied van tafels.


Teaken tafel met kruispoot. Artikelnr: OO-tfkruispoot. Di model is verkrijgbaar in 1stoffen, Trendstoffen, Curitiba leder en Kenia leder.


De fauteuil heeft inzetjes in de rug (stroken), die in alle stoffen en . Tafels heb je in allerlei materialen, soorten en afmetingen. De laatste jaren zijn de steigerhouten. Elke tafel = uniek, Elke tafel = handwerk. Hoge bartafel van gebakken eikenhout.


Gebakken eiken eetkamertafel met rechthoekig kruispoot onderstel. Bij fabriek tafels leveren wij stalen kruispoot tafel in iedere gewenste maat. Op onze site staan een aantal stalen kruispoot tafel waarin je de keuze hebt. De massief eiken bartafel is basic, solide en heeft een warme uitstraling.


Ronde massief mango eettafel met zwart stalen kruispoot. De metalen kruispoot geeft deze tafel een stoere uitstraling en is alleen verkrijgbaar in zwart patiné. De boomstamtafel is te leveren in diverse afmetingen. Bestel online uw goedkope industriële tafel , boomstamtafel en massief eiken tafels met een stalen, RvS of houten. Eettafel Petruci 220xUitgevoerd met blad in de kleur teakwoo met kruispoten in de kleur . Zwaar uitgevoerde teak eettafel van oud geborsteld teakhout.


Iedere andere maat als maatwerk leverbaar. Voor de productie van deze tafel wordt gebruik gemaakt van zeer oude teak balken afkomstig van . Stoere tafel van teakhout met grof tafelblad en zwart metalen kruispoot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts