vrijdag 16 september 2016

Boretti bba9

Boretti bba9

Goedkoop bij Keukenloods. Design, functionaliteit en klasse, dat is waar het hier om draait. BBQ draaispit Robusto, Forza BBA9.


Perfect voor een groot stuk vlees zoals een rollade of hele kip aan het spit. Boretti vindt dat je in jouw keuken . De spit wordt elektrisch. Niet op voorraad - verkrijgbaar op bestelling. Het is een luxe draaispit die perfect is voor een groot stuk . In de garantieperiode wordt het . Binnen werkdagen leverbaar indien voorradig bij leverancier.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Profiteer de hele zomer van hoge kortingen. Uw bbq wordt de volgende . BORETTI BBAAccessoires - Leidend in inbouwapparatuur en keuken apparaten.


Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Er zijn nog geen beoordelingen. Kies jouw favoriet uit meer. Verzendkosten vanaf € 10- gratis!


BBQ tournebroche Robusto, Forza. BBA-€ 10*Hoes biedt slechts bescherming gedurende een korte tijd La housse . De echte BBQ liefhebber die alles uit zijn Robusto buitenkeuken wil halen heeft het Robusto draaispit nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts