woensdag 27 juli 2016

Chicco kinderstoel auto

Chicco kinderstoel auto

Elke autostoel is ontwikkeld om een maximum aan veiligheid te bieden aan je kindje tijdens het vervoer in de wagen. Chicco ontwikkelt zijn producten met . Productdetails: De geïntegreerde hoofdsteun . Het kind zit meestal in de rijrichting van de auto (voorwaarts) bij de oudere modellen maar zit met de rug tegen de rijrichting bij de nieuwere modellen en de. Doordat het autostoeltje verstelbaar is, groeit deze met je . Wij hebben vandaag op een beurs een tweedehands autostoel gekocht van chicco. Ik krijg hem echter niet goed bevestigd in de auto. Het autostoeltje is geschikt voor het vervoer van kinderen van tot 36 . Wij raden echter aan het stoeltje voor aankoop in de eigen auto uit te proberen.


Chicco kinderstoel auto

Geen scorewaarde: (0) . Bestel dit autostoeltje snel bij Babysupershop. Op zoek naar een kinderstoel ? Ontdek de kinderstoelen bij Babypark. Alles voor het welzijn en de veiligheid van kinderen in de auto vindt u bij Auto5: bekijk online.


Nu eenvoudig online shoppen! Autostoel Go-One Isofix Gr. Een autostoel voor jouw baby is van groot belang. Bekijk hier ons ruim aanbod aan autostoelen voor de veiligheid van jouw baby.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts