donderdag 5 mei 2016

Barkruk zelf samenstellen

We hebben een groot aanbod sidetables in eiken , teakhout of grenen. Sommige sidetables hebben een brocante uiterlijk en andere zijn juist strak of koloniaal. Voor deze sidetable Honkytonk met zijn industriële design heeft iedereen wel een mooi plekje in huis. Sidetable Honkytonk wild eiken wandtafel.


All Albums Meubelen circel sidetable eik.

Ophalen in onze winkel in Venlo, wij kunnen uw . Het is eenvoudig kiezen, met de vele . Mooie doorleefde sidetable met lade. Mooi klein model sidetable met lade. De Silas sidetable heeft een top van eikenhout (cm) met een geborstelde afwerking dat is afgelakt in de kleur black night.


De sidetable is voorzien van 2 . Een sidetable vind je vaak in de gang, maar staat eigenlijk overal even mooi. Vandaag op maat gemaakte, een paar steigerhout .

Europees eiken en Amerikaans eiken sidetable. Voeg toe aan bestelling vraag stellen. Robuuste eiken sidetable. Afmetingen: 140x30x81cm (LxDxH). Vormgeving naar wens van de klant.


Kijk verder in ons portfolio voor meer voorbeelden. Schorsrand eiken met kruispoot. Hongaarse visgraat koffietafel. Montage info, Doe het zelf pakket. Kies voor landelijk eiken , luxe hoogglans wit, puur teak of modern glas.


Toch liever een lager . Wij maken op maat gemaakte tafels van oude eik op een metalen frame. Dit gaande van eettafels, . Kast ROOK - Deze karakteristieke, grote kast van oud Frans eiken , behandeld met olie (ter bescherming van het hout) is door Michiel, in overleg met de klanten,. Sfeervolle side table met een blad van eiken wagonplanken.


Het staal laten we op een versnelde manier roesten zodat het echt lijkt op erg oud roest. Eiken sidetable voorzien van laden, rustend op poten verbonden door regels, h.

Verzending de volgende dag. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Een oud eikenhouten tafel die op maat kan worden gemaakt.


Je kunt kiezen voor verschillende groottes, diktes, soorten materialen en vormen voor het . Wanneer je op zoek bent naar een eiken sidetable , dan zult u vast veel houten sidetables tegen komen. Wandtafel op zwart metalen onderstel . Periodni Sistem Vikipedija Slobodna Enciklopedija. Treatment Room Office Doctor Free Photo On Pixabay. Antiek rond eiken bijzettafeltje met rustiek tafel blad op zwarte poten.


Het zwarte onderstel is afgewerkt met krijtverf antraciet en een beschermende naturel . Er is natuurlijk de mogelijkheid om deze tafel op maat te laten maken. De afmetingen, houtsoort, afwerking, alles kunt u naar wens aanpassen. Met dit prachtige eiken side-table Kingston haalt u een mooi meubelstuk in huis, eikentafels.


De antieke side table of console tafel is een rechthoekige tafel die zijn oorsprong. Bijzonder mooie Engelse side table , prachtig patine, licht eiken kleur, geheel . Deze sidetable Bloom heeft vierkante stevige rechte vurenhouten blokpoten van. Het onderstel is gemaakt van zwart gespoten staal. Op dit model zijn vele . Hout ( eik !) heeft een beetje gewerkt, daardoor zie je dat het oud is. Massief eiken houten sidetable Maan is in meerdere maten te verkrijgen.


Neem gerust contact, om de mogelijkheden te bespreken. Altijd scherp geprijsd! Levertermijn: 2-dagen. Wooden Side Table klein. Andere afmetingen ook mogelijk.


Dit product wordt niet verzonden en kan alleen afgehaald worden. De laden zijn voorzien van kogellager geleiders. Kan in alle maten, vormen en kleuren worden gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts