donderdag 5 november 2015

Mortex verdeler

Voor wie houdt van een stoere, industriële look in huis, is een houten eettafel met een stalen onderstel een ware musthave. Wij laten je zien hoe je dit robuuste . U- poten, X-poten, stalen poten, houten poten en onderstellen met verschillende afwerkingen zijn. Mooie trapeze eikenhouten onderstel geborsteld set stuks.


Ontwerp samen met Robbert uw eigen stalen frame of onderstel op maat. De standaard voorgeproduceerde modellen die u hieronder ziet zijn wel los te .

Las de poten in een hoek van graden aan elkaar. Industriele tafelpoot met stalen u frame. Ben je op zoek naar een mooie meubelpoot?


Bij Praxis vind je verschillende meunbelpoten in diverse maten en kleuren. Bestel de meubelpoot online. Als veiligheid niet los te koppelen is van performance.


De ronde, in hoogte verstelbare tafelpoten van staal geven tafels een duidelijke en elegante lijn. Door de verschillende oppervlakken laten ze zich gemakkelijk . Alle stalen poten worden standaard behandeld met een matte lak.

Daarnaast zijn ook de lasnaden zichtbaar. Kies een staal of hout onderstel. Naast complete tafels met stalen tafelpoten, kun je bij Designindustriële tafelpoten los bestellen. We bieden diverse soorten onderstellen . Een steigerhouten blad op een prachtig robuust stalen onderstel. Los tafelblad steigerhout.


Poten en blad los leveren. Wij produceren de stalen onderstellen in onze eigen metaalafdeling. Omschrijving: tafel met poten van gebogen plat- staal en eiken planken. De lange pijp kan er af gehaald worden door boutjes los te draaien.


Het onderstel is gemaakt van RAW-metaal T-ijzer, verbindingsbuizen en grote moeren. Steeds meer mensen ontdekken de combinatie van tafels met een stalen onderstel en houten tafelblad. Zowel voor binnen en buiten hebben wij tafels met. Ook kunt u uw tafel zelf samenstellen door het tafelblad en tafelonderstel los te. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Houten tafel met metalen onderstel van x en hoogte Buiten lichte . Met een op maat gemaakt los onderstel krijgt uw tafel een nieuwe look. Deze strak afgewerkte stalen onderstellen zijn geschikt voor eetkamertafels, .

Dit robuuste blad hoort thuis op een gepoedercoat wit stalen onderstel. Stalen X onderstel H balk 10x10cm (bankje). Het onderblad is zo afgewerkt dat er een scherpe hoeken aanwezig zijn en geen lasnaden zichtbaar. Een schitterend stalen onderstel voor uw eigen bartafel aan het zoeken?


De mooie lasnaden zijn goed afgewerkt waardoor het industriëlestalen onderstel . Toen klapte het onderstel op het harde stalen blok van de enorme. Eén ogenblik was hij los van de grond — toen dreunde hij neer op de andere locomotief. Op zoek naar metalen onderstellen?


En esta casa se demuestra que el gris, el blanco y la madera natural forman la pareja . Stijlvolle en sterk blankstaal onderstel in U vorm. Heeft u zelf een tafelblad? Onze U model tafelpoten van stalen profielen zorgen voor een industriële uitstra.


Unieke combinatie van duurzaam Lariks Douglas hout met staal. Las - en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt . Graniet is een zeer harde stee. Je zocht naar: stalen tafelpoten! Staal is een legering bestaande. Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Het hout is rondom behandeld met een beschermende jachtlak. Een Stoer Metaal tafel heeft een ijzeren onderstel en houten blad. Onze tafelpoten en tafelonderstellen worden gemaakt uit speciaal geselecteerde stalen profielen en gelast door gekwalificeerde lassers, deze vakmensen . De bijzettafel met los dienblad is gemaakt van zwart metaal en daarom toepasbaar in.


Een tafel met een metalen onderstel geeft je interieur net dat tikkeltje meer. Het leuke aan deze tafel is dat ze te combineren is in zowel een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts