donderdag 6 augustus 2015

Kleding schoonheidsspecialist

Deense vintage tafellamp. Bijzonder stijlvol vormgegeven voet van teakhout. De kleur en kwaliteit van de lamp. Efitting uit Denemarken slechts op voorraa uniek exemplaar.


VITA HANGLAMP SILVIA KOPER. Vintage , Scandinavisch, design.

Lampen en meer uit de Noordse. Ben je op zoek naar vintage of retro verlichting? Bekijk het assortiment van Decennia. Artemide Tolomeo Tavolo Bureaulamp. Horn in heel goede vintage staat in toegankelijke zwarte uitvoering.


Louis Poulsen, Raak, Jacon Bang,. Hanglamp fabriekslamp voor boven werktafel of eettafel werklamp retro lampen Rotterdam. Hanglampen vloerlampen of tafellampen op rank tijdloos tripod onderstel Vita.

Verzenden kosten en risico koper. Materiaal: koper met zwart metaal en glas. Zelf op te halen of levering mogelijk. Prachtige vintage schalenlamp uit Denemarken. Bij interesse, bel of . De hanglamp heeft een messingkleur.


De diameter van de lamp is ongeveer 53cm. Het snoer is verlengbaar. Andere producten in dezelfde categorie. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Die eigenschappen zie je bijvoorbeeld terug bij de hanglampen van het Noorse merk Northern Lighting.


Maar ook bij de verlichting van IB Laursen en . Goedkope hanglampen kopen? Van hanglampen tot tafellampen en van vloerlampen tot kroonluchters. Hier vindt u verlichting van bekende Scandinavische ontwerpers die hun vak verstaan.


Een lamp of kast is ooit gemaakt in een fabriek in Jutlan heeft. Currently browsing tag. Ik heb tien vintage lampen voor je opgesnor die stuk voor stuk.

Kijk snel verder op de website. Lamp in de vorm van een heksenhoe naar een ontwerp van Poul Henningsen. De lamp is gemaakt van aluminium . Art Deco lampen passen ook perfect in vintage interieurs, retro interieurs en. Helaas, iemand anders was je voor!


Erg mooie stijlvolle vintage lamp. De kap heeft wat gebruiksspoortjes,. Licht is een levensbehoefte. Vooral de hanglamp is populair.


De Artdecowebwinkel heeft hanglampen in allerlei soorten en . Mooie nette hanglamp uit de jaren uit Denemarken,. Berichten over vintage geschreven door deensezomer. Verder vond ik deze hanglamp bij de Karwei en deze geeft de slaapkamer een meisjesachtige . Tv-dressoir Catch is leverbaar met twee verschillende bovenbladen: eiken ( voor € 72-) en mat wit (zoals getoond). WN15- HadrillHorstmann balans lamp VERKOCHT. Lamellenlamp van gemoffeld aluminium.


Crème en paars gekleurd. In goede staat, enkele kleine sporen van gebruik . Dubbele hanglamp deense stijl. Twee erg aparte hanglampen met klokvorm.


Subtiele vormgeving, aluminium kapjes, houten gedraaide plafondblokje en . De combinatie van glas, brons, en teakhout is prachtig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts