vrijdag 10 juli 2015

Salontafel houten blad witte poten

Salontafel CARMELA - verstelbaar blad - Hout en MDF - wit. Met zijn licht uiteenlopende poten en zijn mooie ronde tafelblad is. Ronde salontafel met inklapbare witte poten.


Het stoere grey wash blad zorgt ervoor dat deze tafel een echte eyecatcher is. Leuk in combinatie met andere .

Het uitgebreide assortiment salontafels van Eijerkamp bestaat uit tafels in diverse uitvoeringen voor verschillende woonstijlen. Van ronde houten salontafels tot . Rechthoekige salontafel met ronde poten. In massief hout en wit geschilderd.


Hoogte 47cm Lengte 119cm Breedte 49cm Dikte tafelblad 3cm. Deze tafel is ook leverbaar in notenhout Bekijk product. De randen van het blad hebben een kleine radius en de zijkant wordt voorzien van een . Tegenwoordig worden veel eettafels in 2 .

Leuke ronde witte bijzettafel van MDF gecombineerd met hout. Industriële salontafel met metalen frame en zwart houten ingelegd blad. Van eettafel tot toilettafel en van salontafel tot bureau.


Kijk dan eens bij de collectie salontafels. Wil je RVS poten of houten poten , misschien een ander blad of. CAMUS - Ingelegde salontafel van gerecycled iepenhout en zwart metaal.


TEATIME - Verweerde witte houten en glazen ronde salontafel met klok D cm. Welke stijl je ook kiest, je vind altijd je favoriete salontafel. Onze tafels worden gemaakt van ±1jaar oud notenhout , afkomstig uit de Belgische. Vervolgens worden de bladen met de hand fijn geschuur gepolijst,. Elke boomstam tafel is uniek in vorm, kleur en afmeting en wordt met de.


Op dit moment leveren we de poten in staal (onbewerkt) en zwart en wit ( gepoedercoat). Moderne luxe salontafel met robuuste tafelpoten en voorzien van wit glasblad. Opiumtafel onderste metaal grof blad hout langwerpig 59- voor 49-.


Een tafel kan je op veel verschillende plaatsen in huis gebruiken. De manden zijn extra hoog en extra stevig.

Of design tafels van kunststof, hout , glas of metaal is vervaardig maakt voor de. Space eettafel veel beenruimte. Prachtig handgeschilderd witte houten salontafel met queen ann poten , . Mango hout met antraciet metalen frame ca. Quadrum receptietafel witte poten met houten blad.


Luxe set salontafels voorzien van prachtige zwarte houten bladen. Het metalen frame van de salontafel is voorzien van een frisse witte coating. De planken op het blad zijn circa 3cm dik voor een prachtig robuust tafelblad. Steigerhouten tafel “Catharina” met wit gelakte poten op maat gemaakt.


Uniek bijzettafeltje met blad in vorm van een schijf teakhout. Deze eettafel met witte poten en luxe bruin tafelblad is geschikt voor binnen en. Deze sfeervolle houten kloostertafel met wit onderstel is ook leverbaar in de . Koop je tafel aan de beste prijs bij WEBA of bestel online tafels en stoelen voor je eetkamer. Tafel Tell 200x90cm wit.


Babila tafel afmeting 200x1cm. De poten zijn van massief essen hout , naturel of gebeitst. De hoektafel heeft stalen poten en het blad is van massief gelakt mangohout.


Zet er eentje naast uw zetel of gebruik er meerdere om uw salontafel te vervangen. Bistrotafel RINGSTED Øwit. Met de losse Sliedrecht tafelbladen en tafelpoten ben je altijd verzekerd van een tafel die helemaal bij je past.


Gecombineerd met… € 28 € 21 00. Het blad is gemaakt van het duurzame Douglashout en het onderstel van zwart. De kleur van het steigerhout gecombineerd met witte poten maakt de tafel licht . Eettafel industrieel spinpoot op maat gemaakt met steigerhouten blad. Ook qua afwerking en kleur bieden we meerdere opties. Ben je op zoek naar een houten design eettafel voor in de keuken?


Of zoek je een tafel om buitenshuis . Het fijn uitgevoerde natuurhouten tafelblad van slechts mm overspant tot m. Voor het onderstel is er keuze uit glanzend of mat verchroomd staal, . Inspirations meubelpoot rond wit Ø mm cm. Ten slotte maken we de tafel vast aan het onderstel of zetten we er poten onder. Van welke houtsoort een boomstamtafel ook is, u weet zeker dat u altijd een unieke.


Esdoornhout heeft een witte tot lichtgele kleur en heeft een zeer fijne nerf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts