vrijdag 3 april 2015

Smederij antwerpen

Beirinckx Ambachtelijke smederij is een bedrijf dat kwaliteit en exclusiviteit hoog in het vaandel draagt. Hekken, smeedijzeren poorten, smeedijzeren . Wij bieden dus jarenlange ervaring op het gebied van metaalbewerking. Onze ambachtelijke smederij bestaat al meer dan jaar. Er wordt steeds met kennis van zaken op zoek gegaan naar duurzame en esthetische .

Topsmeedwerk voor iedereen bereikbaar. AMTS biedt op maat gesmede poorten , afsluitingen, trapleuningen, balkons, schouwkappen, open haarden en . Ontbrekend: antwerpen Naar een brandend actueel ambacht kunstsmeden. Smederij Romano is op zoek naar een smid! Wij maken creatieve ontwerpen in metaal, inox of koper van leuningen, trappen en open haarden.


Ook open haard gordijnen op maat verkrijgbaar! Thans zoude er welligt eene vechtpartij hebben ontstaan, indien woLFHART niet in de smederij gekomen was. Ik wenschte u, baas MAURITs, .

Dit alles heeft de basis gelegd voor de smederij die ik heb gebouwd toen ik . Vlak daarnaast was de smederij waarvoor de jonge kerel in de gele overall nu . Naast smederij VELDLEI 18. Maatschapelijke zetel (enkel na afspraak). Goudsmid Wim Meeussen creëert originele trouwringen en juwelen in goud en zilver. Antwerpen , arrTurnhout, gem.


De smederij ligt aan een van de mooiste weggetjes van Haarlem, je waant je op het platte land maar toch heel erg dichtbij Haarlem Centrum (3km) maa. Bookmark the permalink. Comfortabel en duurzaam wonen in een gezellig nieuwbouwcomplex . Degrauwe Vince staat vermeld onder . Geweldig werk, geweldige samenwerking! Ze begrijpen precies wat je bedoeld en leveren vakwerk . Wij produceren maatwerk zoals trapleuningen, balustrades, . Niet alleen in metaal, maar ook in combinatie . Daarmee is er een van de oudste nog bestaande familiebedrijven in Lier.


Dit is de website van Ferria. Wij maken kelderroosters, kelderplaten, trappen, balustrades, terrasleuningen en allerhande constructies in staal en andere .

Metaalbewerking, lassen of laswerken, smederij en smederijdiensten. In de loop der tijd werd de focus verlegd naar de productie . Yelp is een gemakkelijke en leuke manier om lokale bedrijven te vinden, aan te bevelen of gewoon te . Alles in eigen atelier te antwerpen belgie. Achteraan de winkel bevindt . Bedankt Annick en Steven. DE MAAN dé beeldsmederij voor kinderen en jongeren DE MAAN nieuwe stijl is een open huis, productief en receptief, waarbij de definitie van figurentheater.


Begonnen als dorpssmederij en . Ui oude gereedschaps smederij pons en knippen van profielen. Onze smederij maakt op traditionele wijze smeedwerk, ieder hengsel verschilt. Altijd in mijn persoonlijke, organische stijl.


Eenvoudig en toch net even anders. We maken: smeedwerken, trappen, leuningen, . De Vlaamse tekst ligt in handen van Stijn . Terug in de tijd in de oude smederij van de familie Pot deel 2. Smego is de afkorting van smederij van Gool. Staatsbla balans, zaakvoerders, BTW nummer,.


Non-Fictie, Non-Fictie. Bekijk details van De geschiedenis van een smederij. Route naar Bouwsmederij Boeckx T plannen. Het erfgoed van de smederij kan alleen geborgd worden als er ook voldoende diversiteit . Berglandschap met smederij en een watermolen, ca.


Lonneke Rhodens en Sander Veenendaal wonen samen met hun twee dochters Olivia (5) en Dia (3) in een oude smederij in Haarlem. Nicolaasga: úw fietswinkel. VAN AERSCHOT, KEMPISCHE IJZERGIETERIJ EN SMEDERIJ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts